To je to što me zanima!

Nova era Italije: Mancini dobio mandat na klupi nakon Venture

Nakon što su iz utrke za izbornika ispali Carlo Ancelotti i Antonio Conte, Roberto Mancini ostao je glavni kandidat. Mancini je ubrzo raskinuo ugovor sa Zenitom i dobio svoj prvi reprezentativni angažman
Vidi originalni članak

Prvi put nakon 60 godina na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nećemo gledati reprezentaciju Italije. U dodatnim kvalifikacijama ispali su od Švedske, s klupe je otišao Gian Piero Ventura, a za dvije prijateljske utakmice s Argentinom i Engleskom momčad je preuzeo Luigi Di Biagio.

Nakon što su iz utrke za izbornika ispali Carlo Ancelotti i Antonio Conte, Roberto Mancini ostao je glavni kandidat. Čekao se samo kraj ruskog prvenstva. Mancini je ubrzo raskinuo ugovor sa Zenitom i dobio svoj prvi reprezentativni angažman.

Do sada je u karijeri vodio Fiorentinu, Lazio, Manchester City, u dva navrata Inter, Galatasaray te Zenit. Najviše uspjeha imao je u Interu, s kojim je osvojio tri naslova talijanskog prvaka.

Mancinijev zadatak je vratiti Italiju na pravi put nakon podbačaja u kvalifikacijama, a na ruku mu ne idu oproštaji Buffona, Chiellinija, Barzaglija i De Rossija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Yuri04 15.05.2018.

    Nikad Italija nece biti sto je prije bila posebno ne sa Mancinom

  • D.Vader_43 15.05.2018.

    Grande Mancio,puno sreće u radu,trebat će ti ;)

  • BOGOLJUB ATEJISTA 15.05.2018.

    Usrecit ce se

Komentiraj...
Vidi sve komentare