To je to što me zanima!

Prva 'čestitka' Hajduku u 2023., evo koliko su morali platiti ove sezone! HNS je kaznio i Dinamo

Domaća navijačka skupina Torcida, smještena na istočnoj tribini, u 55. minuti zapalila je najmanje 30 baklji, od čega su dvije bačene u teren za igru (zbog velikog dima nije bilo moguće utvrditi točan broj baklji), piše u priopćenju
Vidi originalni članak

Nakon nikad duže pauze od dva mjeseca, dobri stari HNL se vratio prošlog vikenda. Uživali smo u nastupima Hrvatske na SP-u u Kataru, ali HNL nosi posebno draž.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igralo se po teškim vremenskim uvjetima i blatnjavim terenima pa su čak tri utakmice završile 0-0 u 18. kolu, među njima i ona između Dinama i Gorice. Hajduk je iskoristio iznenađujući kiks lidera prvenstva pa pobjedom protiv Šibenika približio se na samo četiri boda i unio neizvjesnost na samom startu nastavka sezone.

I već uobičajeno, četiri dana nakon posljednje utakmice 18. kola, oglasio se i disciplinski sudac HNL-a. Alan Klakočer s 'čestitkama'. Po prvi put, one su u eurima. Tradicionalno, Hajduk je najteže stradao, a odmah do njega je Dinamo. Dva najveća hrvatska kluba jedina će morati isprazniti blagajnu.

- HNK Hajduk kažnjen je s 3200 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Šibenik. Domaća navijačka skupina Torcida, smještena na istočnoj tribini, u 55. minuti zapalila je najmanje 30 baklji, od čega su dvije bačene u teren za igru (zbog velikog dima nije bilo moguće utvrditi točan broj baklji). Tijekom utakmice zapaljene su još tri baklje i dvije bljeskalice na istočnoj tribini - piše u priopćenju. 

Hajduk je klub koji redovito puni blagajnu HNS-a. Samo ove sezone su platili 55.890 eura, što je u kunama 421 tisuća! 

Boysi su na utakmici protiv Gorice zapalili 30 baklji. 

GNK Dinamo kažnjen je s 2800 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice -Dinamo - Gorica. U 65. minuti navijačka grupa BBB zapalila je 30 baklji koje su dogorjele na tribini.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Dinamo1911 28.01.2023.

    Hocete li da sa štapovima mašemo??

  • mars7 26.01.2023.

    Hnsu treba para

  • a e 4 6_677 26.01.2023.

    lako je nekima kad imaju 112 navijaca pa ne placaju nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare