To je to što me zanima!

Nova Realova zvijezda: 'Zabija kao Maradona, utjecajan kao Di Stefano, a kreće se kao Zidane'

Ima utjecaj na terenu poput Di Stefana i kreće se kao Zidane. On je najveća zvijezda ove sezone i možda najbolji nogometaš današnjice, napisala je Marca, koja je puna hvale za senzacionalnog Bellinghama
Vidi originalni članak

Posljednji igrač s ovakvim utjecajem po dolasku u Real Madrid bio je Cristiano Ronaldo. Portugalac je svoje učinio u dresu 'kraljevskog kluba', a glavnu riječ u španjolskoj prijestolnici sada vodi čudesni Jude Bellinghamu (20), koji je u ljetnom prijelaznom roku prešao iz Borussije Dortmund u Real za 103 milijuna eura.

U modernom nogometu troši se veliki novac na igrače koji se nisu dokazali na najvišoj pozornici, ali baš svatko složit će se kako se Bellingham već sada isplatio uloženog novca. Senzacionalni Englez ponovno je zablistao na najvećoj pozornici, ovoga puta protiv Napolija u grupnoj fazi Lige prvaka.

A TEK MU JE 20 GODINA Marca: Ovakvog igrača u Realu nismo vidjeli još od Zidanea

Real je u uzbudljivoj utakmici slavio s 3-2. Napoli je poveo preko Lea Östigarda u 19. minuti, a Vinicius Junior izjednačio je u 27. minuti nakon što je Bellingham osvojio loptu i lijepo ga poslužio. Brazilac je rutinski to zabio, a protagonist idućeg gola bio je Bellingham.

Uzeo je loptu na polovici terena, prošao kroz obranu domaće momčadi, namjestio se za udarac i poentirao pored nemoćnog golmana Napolija. Gol možete pogledati OVDJE.

KRASNI GOLOVI VIDEO Pogledajte golijadu iz Napulja: Bellingham poput Maradone i projektil za pobjedu

Bellingham je tako zabio osmi gol u devet utakmica, a Marca ga već uspoređuje s nekim najvećim nogometnim legendama.

- Englez ima sve u sebi. Zabio je gol poput Maradone, uzeo je loptu na sredini terena pa izigrao protivničku obranu. Ima utjecaj na terenu poput Di Stefana i kreće se kao Zidane. On je najveća zvijezda ove sezone i možda najbolji nogometaš današnjice - komentirala je Marca.

Usporedbe sa Zidaneom počele su kada je odabrao broj 5 u Realu, koji je nosio upravo legendarni Francuz. Tko Bellinghama prati duže vremena, nije iznenađen što je postao glavna nogometna zvijezda.

UŠAO JE S KLUPE Ancelotti: Modrić je pokazao ono što tražim od igrača koji je ljutit i ne igra puno minuta...

Sa samo 16 godina i 38 dana postao je najmlađi nogometaš u povijesti Birminghama. Već 25 dana kasnije postao je najmlađi strijelac u povijesti kluba, a kao 17-godišnjak prodan je za rekordnu svotu u Borussiju Dortmund, a tim je transferom osigurao egzistenciju svojem dječačkom klubu, koji je njemu u čast povukao iz upotrebe dres s brojem 22.

To je, sada je već očito, bio početak legende u nastajanju.+

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mentalist1 04.10.2023.

    Zaboravili dodati da promasuje kao sivonjic

  • Ugodan 04.10.2023.

    Pomalo

  • dELINQUENT HABITS 04.10.2023.

    a šutira kao tino veš sušić

Komentiraj...
Vidi sve komentare