To je to što me zanima!

Nova sjajna gesta Cristiana kojom je rasplakao dječaka

Cristiano Ronaldo i dalje oduševljava nogometnu javnost, ali ovoga puta to radi izvan travnjaka. Prije polaska njegovog Portugala u Rusiju Ronaldo je još jednom pokazao kako je prije svega veliki čovjek
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo i njegov Portugal u subotu su se zaputili prema Rusiji gdje će ove godine loviti prvi naslov svjetskog prvaka u povijesti. 

No, prije nego što su se ukrcali u autobus kojim su trebali otići prema aerodromu, Cristiano je napravio novi sjajan potez kojim je obradovao malenog navijača Portugala, ali i pokazao cijelome svijetu kako je on prije svega veliki čovjek. 

Naime, dok su se igrači ukrcavali u bus, jedan maleni dječak je prišao Cristianu koji ga je odmah zagrlio te se uslikao s njim, što je tog dječaka natjeralo na suze. Nakon toga Ronaldo mu se potpisao na dres te ga poljubio u obraz.

Ovo je samo još jedna sjajna gesta Portugalca koji je proteklog tjedna otišao u jednu bolnicu s bolesnom djecom kako bi im, barem na kratko, donio sreću i veselje na njihova lica. 

Cristiano će svoju avanturu na Svjetskom prvenstvu započeti 15. lipnja kada njegov Portugal igra vrlo tešku utakmicu protiv Španjolske, a nakon toga će 20. lipnja igrati protiv Maroka. Grupnu fazu će završiti utakmicom protiv Irana 25. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • josipmikulic_3 12.06.2018.

    Ljudina

  • sumarinac 11.06.2018.

    King

  • kovač7 11.06.2018.

    Najveci nogometas ikada!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare