To je to što me zanima!

Nova smjena trenera u Rijeci: I Dragan Skočić dobio je otkaz

Dragan Skočić treći je trener koji je ove sezone napustio Rijeku. Zamijenit će ga zasad njegov pomoćnik Mladen Ivančić, a do srijede bi trebao biti poznat novi trener
Vidi originalni članak

Samo dva kola prije kraja prvenstva Rijeka je smijenila trenera Dragana Skočića. Poraz 2-0 od Cibalije u Vinkovcima i pad na 12. mjesto na tablici Prve HNL presudio je treneru. Dragan Skočić bio je treći trener riječke momčadi ove sezone. Trajao je samo 43 dana, a zamjenik do kraja sezone će biti Mladen Ivančić, dosadašnji pomoćnik. 

Prema nekim informacijama može se čak očekivati da će čelnici Rijeke još danas objaviti ime novog trenera, no najvjerojatnije će to obznaniti u srijedu. Prije Skočića s Kantride su 'letjeli' Horvat i Ištuk. S obzirom na probleme s igrom, krizom rezultata i ambicije nove riječke vrhuške može se očekivati čak i strano trenersko ime na Kantridi. A sve kako bi se spasio prvoligaški status te se u sljedeću sezonu krenulo uz bok s Hajdukom i Dinamom.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • drmm 01.05.2012.

    Koliko znam,pa nije Mamić gazda u Rijeci,da toliko mijenjaju trenere... jer čim bi Dinamo promijenio trenera odmah bi se na noge dizale državne institucije,a sad je ovo kao normalno,gdje ste sad ministre...da sad čujemo vaš komentar u stilu špigla i slično..dajte sad zaštitite institucije nogometa...!!!

  • Messi100 30.04.2012.

    Bit će sada vatrena utakmica u Rijeci s Slaven Belupom.Voilo bih da slaven dobi.Ali mislim da će biti u pitanju novci da potplate igrače Slavena da im puste, zbog toga jer da ostanu i HNL-u tako sam čuo da se priča mada sumnjam.Ni Slaven nebi htio posrnuti bodove bezveze, tako da..bit će uzbuddljivo.Ovi se trgaju i bore dza ostanak u ligi, a ovima se smiješi ponovno EUROLIGA :)..

  • Ivan01_1 30.04.2012.

    Svi bi htjeli rezultate preko noci,a to tako ne ide a-a :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare