To je to što me zanima!

Nova smrt na stazi: G. Falaschi poginuo je na stazi u Argentini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na stazi Juan Manuel Fangio u Argentini u nedjelju je poginuo Guido Falaschi. U posljednjem se krugu zaletio u gume, a na njega je naletio kolega Nestor Girolami
Vidi originalni članak

U utrci poznatoj kao Turismo de Carretera na stazi Juan Manuel Fangio, koja se vozila u nedjelju u Argentini, u nesreći u zadnjem krugu poginuo je Argentinac Guido Falaschi (22).

Nakon pogibije Dana Wheldona i Marca Simoncellija nova nesreća u automoto sportu u kojoj je život izgubio dvadesetčetverogodišnji Argentinac Guido Falaschi. U zadnjem krugu nesretni Argentinac izgubio je kontrolu nad svojim automobilom nakon čega se zaletio u zaštitne gume kraj staze te se odbio nazad na stazu. Nažalost, u njegov bolid odmah su se potom zaletjela dva jureća automobila, a fatalan udarac je bio automobila za čijim je volanom bio Nestor Girolami.

Organizatori utrke potvrdili su smrt nesretnog Guida u najpopularnijoj utrci u Argentini. U nesreći je ozlijeđen i Girolami i nalazi se u bolnici, no u stabilnom je stanju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • komentator bez imena 18.11.2011.

    R.I.P. Guido Falaschi

  • Noname_8 14.11.2011.

    dajte malo poštovanja prema dečku... Guido Falaschi (22). automoto sportu u kojoj je život izgubio dvadesetčetverogodišnji Argentinac Guido Falaschi (24).. i manje bitan podatak 3 kruga su bila do kraja ako neznate o cemu se radi rađe nemojte ni pisati... Guido Falaschi R.I.P

  • zeemax 14.11.2011.

    R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare