To je to što me zanima!

Nova trava je za smirenje i lov na čak tri milijuna eura

Jako sam se uplašio da nova trava na stadionu neće biti stabilna, ali sve je u redu, kaže Kruno Jurčić, koji će voditi najvažniju utakmicu u karijeri
Vidi originalni članak

Posljednja prepreka na Dinamovu putu prema Europskoj ligi, natjecanju koje spašava Dinamovu sezonu, škotski je Hearts. Stoga je Kruno Jurčić u ponedjeljak letio u Škotsku kako bi uživo snimio protivnika.
- Igraju tipični engleski nogomet, što nije logično jer imaju puno stranaca. Sve baziraju na dugim loptama, a dobri su i u prekidima. Škoti su srčan i ponosan narod, što je jako važno i za nogomet - počeo je Jurčić.
Uđe li Dinamo u Europsku ligu, u maksimirsku blagajnu odmah će sjesti 640.000 eura, plus 360.000 eura za svaku odigranu utakmicu. U prijevodu, Dinamo će biti bogatiji za gotovo tri milijuna eura. K tome, svaki osvojeni bod nosi 70.000, a pobjeda 140.000 eura. Nije ni čudo što je Jurčić bio toliko nervozan dan prije utakmice.
- Bojao sam se da će novi travnjak biti nestabilan. Ali, eto, više se ne bojim. Trenirali smo i sve je u redu - rekao je Kruno Jurčić.
Škoti su u Maksimir stigli odigrati “bunker”.
- Znam. Želim pobjedu bez primljenoga gola. Uočio sam mnoge slabosti Škota, no ne želim o tome sad govoriti. To ću podijeliti s igračima u svlačionici - kaže Jurčić.
Uoči prvenstvenog susreta protiv Osijeka, kako kaže, dodatno je napalio igrače. Poseban govor imat će i uoči Heartsa.
- Reći ću igračima da istrče na teren i odigraju junački za sve naše navijače. I za sve ljude koji su danonoćno radili na postavljanju novog travnjaka. Zbog njih će moji igrači ostaviti srce na terenu - zaključio je trener Dinama Krunoslav Jurčić.
U susretu protiv škotskog Heartsa Dinamo neće moći računati na Dejana Lovrena, koji je u susretima pretkola Lige prvaka zaradio dva žuta kartona. Robert Kovač još ima problema s gležnjem, a lijevog braniča Luisa Ibaneza muči aduktor.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ministar obrane 20.08.2009.

    Dinamo će primiti gol ili dva s ovom obranom - to je sigurno. Bitno je samo da zabije više nego što primi. Bitno je da pobjedi pa makar bilo 3-2. Onda će Škoti ganjati rezultat u Škotskoj, a kada se otvore - dinamo će biti opasniji nego doma. Bitna je bilo kakva pobjeda, jer u Škotskoj dinamo neće izgubiti. Šanse su 60-40 za dinamo

  • karlovacko 20.08.2009.

    Samo da se Mandzukic potrudi ne dobiti zuti karton ili nedaj boze crveni!!

  • HBCRO 20.08.2009.

    Bolje nam je ne nadati se ničemu pa se tako nećemo razočarati i gotovo.Ionako uvijek izgube pa zašto bi večeras bilo drugačije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare