To je to što me zanima!

Nova utakmica Splita i Zadra: Nadam se da ćemo iznenaditi

Imamo motiva, nije to u pitanju, vidjelo se to i u prva tri kola. Ne bi dobili Alkara i Jollya da nismo imali motiv. Zadar je favorit, ali možemo iznenaditi, kaže Erjavec
Vidi originalni članak

Treći put ove sezone Split i Zadar odmjerit će snage, no za razliku od ogleda u regionalnoj ligi, ovoga puta nema tolike rezultatske važnosti. Barem ne za Splićane, koji u domaću ligu ulaze s mladim igračima, lišenih rezultatskih imperativa.

- Lijepo bi bilo ući u doigravanje, ali u stanju u kojem smo danas, od igrača tražim samo odgovornost i borbenost. Igramo bez starijih, tako nam protiv Zadra neće igrati Vujčić, Vukušić, Mimica i Dijan, a upitan je i nastup Srđana Subotića, koji se oporavlja od ozljede leđa – kazao je trener Splićana Mladen Erjavec i dodao:

- Sobin i Kraljević su najiskusniji, ako možemo govoriti o iskustvu s 23 godine. No unatoč tome smo dobri. Ušli smo u početku utakmice sa Cedevitom s puno respekta. Kasnije, kad smo se malo opustili, bilo je puno bolje. S mladima ćemo igrati i do kraja sezone, a starije ćemo koristiti prema potrebi. S tim da je Vukušić upitan do kraja sezone.

Trenera Splita upitali smo i otkud njemu i igračima motiv kad se zna u kakvim okolnostima žive i rade.

- Imamo motiva, nije to u pitanju, vidjelo se to i u prva tri kola. Ne bi dobili Alkara i Jollya da nismo imali motiv. Ostali smo sami, sami se motiviramo i pokušavamo izvući najbolje iz sebe. Nadam se da možemo iznenaditi Zadar. Oni su favoriti, ali mi tražimo uzvrat za dva poraza u ABA ligi. Moramo odigrati jako dobru utakmicu da uđemo u egal završnicu.

Sto najbržih navijača koji kupe po dvije ulaznice za utakmicu Splita i Zadra dobit će žutu navijačku majicu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • aj88 08.04.2013.

    ajmo zadre! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare