To je to što me zanima!

Nova velika akcija navijača Hajduka: Kaliniću, vrati se! Perišiću, došlo je vrime...

Nikola Kalinić ušao je u zadnju godinu ugovora s Veronom, pa iako tamo ima odličan status i novi trener računa na njega, nije nemoguće da navijačka ljubav i njega vrati na Poljud
Vidi originalni članak

Tek što je sretnim završetkom okončana euforija oko ostanka Marka Livaje u dresu Hajduka, započela je nova. Već su izvješeni prvi transparenti koji pozivaju Nikolu Kalinića (33) da se i on vrati u svoj matični klub. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi je izvješen u Trpnju, gdje se Nikola Kalinić odmara kod suprugine obitelji. A nema sumnje da će, baš kao i što je bio slučaj s Livajom, biti i novih poruka. 

Podsjetimo, Nikola Kalinić ušao je u zadnju godinu ugovora s Veronom, pa iako tamo ima odličan status i novi trener računa na njega, nije nemoguće da navijačka ljubav i njega vrati na Poljud. 

Kalinić je u Hajduku igrao do 2009. godine kada je otišao u Blackburn za sedam milijuna eura. Bio je i član Dnjipra, Fiorentine, Milana, Atletico Madrida, Rome te Verone, u kojoj i danas. Za klub s Poljuda je u 61 nastupu zabio 33 gola uz 12 asistencija. 

Očito je da je snaga navijačke euforije slomila i Marka Livaju, koji je odbio milijunski ugovor u Turskoj, da bi potpisao trogodišnji ugovor s Hajdukom. Na meti navijača Hajduka nije samo Nikola Kalinić. DPH Zagreb objavilo je na svojoj stranici tekst pod naslovom 'Ludilu nije kraj, idemo dalje. Perišiću, vrime je'.

Za mnoge nerazumljiva sinergija navijača s klubom, u Hajdukovom slučaju puno je puta napravila i ono što su mnogi smatrali da je nemoguće. Očito je sve moguće, možemo tek zamisliti što će se događati na Poljudu 24. srpnja, ako gledatelji budu mogli na tribine, nema sumnje kako će u derbiju protiv Osijeka Poljud biti krcat. 

Prvo poglavlje lijepe priče je završeno, a navijači Hajduka su već otvorili novo i ne namjeravaju stati. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • IvoBrešković 11.06.2021.

    L. Kalinić, Čolina, Vušković, Elez, Simić, Nejašmić,Teklić, Biuk, Caktaš, N. Kalinić, Livaja,

  • Ajme meni nije mi dobro 10.06.2021.

    Nije on za Hajduk koji treba nove, mlade snage a ne umišljene veličine...pa već sad ga je mali Biuk prešišao tako da bi bilo šteta ne dati bilim tićima priliku...naša stara boljka...uvijek pogled unatrag a Hajduk ima potencijala, uh

  • Blaž Bahat 10.06.2021.

    Vrime je da se vrati i barba Tonći Garbić

Komentiraj...
Vidi sve komentare