To je to što me zanima!

Nova zvijezda Reala obožava Messija, no to je morao sakriti

Martin Odegaard (16) nova je zvijezda Reala. No po dolasku u Madrid norveški je nogometaš morao "ispraviti" neke stvari, kao što su statusi o Lionelu Messiju...
Vidi originalni članak

Real Madrid doveo je norveško čudo od djeteta , 16-godišnjeg Martina Odegaarda, koji bi trebao zarađivati oko 100.000 eura tjedno. Martin je najmlađi igrač koji je nastupio i zabio u norveškoj ligi , a za Norvešku je debitirao sa samo 15 godina.

No Odegaard je odmah po dolasku u Madrid morao "ispraviti" nekoliko stvari. Počeo je brisanjem tvitova i poruka na društvenim mrežama u kojima se divio Lionelu Messiju. Odegaard je na jednom od statusa napisao kako uživa u Messijevoj biografiji uz fotografiju na kojoj drži knjigu o Argentincu.

Nova zvijezda Reala dvaput je komentirao Messijeve nastupe na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, no tih komentara o argentinskom nogometašu više nema.

- Ostvario mi se san. Došao sam u najbolji klub svijeta. Ne osjećam pritisak, ali naravno da je drugačije igrati za Real od nastupa za Stromsgodset. Pokušat ću uživati u ovom snu što je duže moguće - rekao je Odegaard za Real Madrid TV.

PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 85

  • moslavina995 24.01.2015.

    I baš je odmah zvijezda Reala.Pravo iz prve pa direkt u centar.Možda će i biti ali još nije,sigurno.A novinara ...

  • 24.01.2015.

    u krivi klub si ti otiso dijete drago

  • indijski oraščić 24.01.2015.

    ovaj pikavac toliko zarađuje, a pogba 23 mjesecno

Komentiraj...
Vidi sve komentare