To je to što me zanima!

"Novac se baca, a 'zločin' je prodaja Zlatana Ibrahimovića"

Novac se baca. Barcelona radi stvari koje ne bi trebalo, kao što je prodaja Alcantare za 25 milijuna eura, a u ugovoru ima klauzulu od 90 milijuna, rekao je Stoičkov
Vidi originalni članak

Legendarni bugarski nogometaš Hristo Stoičkov žestoko je napao bivši klub Barcelonu zbog loše klupske politike prilikom transfera igrača.

- Novac se baca. Barcelona radi stvari koje ne bi trebalo, kao što je prodaja Thiaga Alcantare za 25 milijuna eura, a u ugovoru ima klauzulu od 90 milijuna. Rafinha i Fontas su prodani u Celtu za milijun eura u vrijeme kada je klubu potrebna zamjena za Carlesa Puyola - rekao je Stoičkov za Sport, pa nastavio:

- Još jedan 'zločin' je prodaja Martina Caceresa, kao i Zlatana Ibrahimovića, koji je kupljen za 66 milijuna eura.

Za kraj je legendarni nogometaš stao u obranu nogometaša katalonskog ponosa, posebice Messija.

- Igrače boli ono što je napisano i o čemu se priča u posljednje vrijeme. Prije tri tjedna Messi je zabio tri gola na Santiago Bernabeuu, a ljudi sada dovode u pitanje njegov profesionalizam - zaključio je Stoičkov.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • lopovi od 1902 19.04.2014.

    zločin je prodaja yaye tourea, ostalo je sve loša politika....

  • phoenix10 18.04.2014.

    Neymar se još nije "pojavio" u Barceloni, jer ga treneri koriste na krivoj poziciji. U reprezentaciji ima puno više prostora, a kada je tako onda njegov nogomet dolazi do najviše izražaja. Međutim u Barceloni ga guraju da igra na desnom krilu. To nije dobro – smatra Scolari..covjek istinu kaze..

  • 18.04.2014.

    zna se zbog koga je ibrahimović potjeran iako je bio najbolji strijelac kluba

Komentiraj...
Vidi sve komentare