To je to što me zanima!

Novak će igrati na Australian Openu? Đokovićev otac: Cijela situacija zatvorena je presudom

Iako sudbina srpskog tenisača i dalje ovisi o ministru za imigracije Alexu Hawkeu, Srđan Đoković za srpski RTRS istaknuo je da nikakvih nejasnoća nema te da je njegov sin slobodan
Vidi originalni članak

Cijela situacija oko Novaka Đokovića zatvorena je presudom australskom suda, rekao je za srpski RTRS otac prvog reketa svijeta. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podjsetimo, australski sudac oslobodio je Đokovića svih optužbi, a odluku je temeljio na kršenju procedure od strane australskih vlasti, a ne o tome ima li tenisač pravo na izuzeće i ulazak u zemlju ili ne. Đoković je slobodan te je u Melborneu odradio dva treninga, ali ministar imigracija Alex Hawke i dalje zadržava pravo poništiti mu vizu u bilo kojem trenutku. 

- Da je bilo nejasnoća kojima se bave pojedini novinari presuda bi bila drugačija - istaknuo je Srđan Đoković.

Ponovio je da je Novak pobijedio i da nikakvih nejasnoća nema. 

- Australski sud i nezavisni sudac je za sedam sati ispitivanja svih činjenica utvrdio da nema nikakvih nejasnoća i da je Novak slobodan ući u Australiju i raditi svoj posao - naglasio je otac prvog reketa svijeta. 

Odvjetnici su na sudu uspješno osporili ukidanje vize nakon čega su Novaka pustili iz imigracijskog hotela Park, a srpski tenisač prvi je nositelj glavnog ždrijeba Australian Opena koji počinje 17. siječnja. 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • ivoandric 11.01.2022.

    Kakva bundeva od oca

  • sranjo123 11.01.2022.

    Kruno007, ma bio i ja u vojsci sa tudjmanom, teski nacionalista, jos sam mu sredio cinove generala, nije me htio slusati, napisao ta bespuca povijesne zbiljnosti i zasro sve cega se primio

  • sranjo123 11.01.2022.

    ako Nole stigne do finala, onda ce ga izbaciti, prije toga nece...

Komentiraj...
Vidi sve komentare