To je to što me zanima!

Novak ipak nije izvanzemaljac: Pauzira zbog ozljede koljena

Srpski tenisač otkazao je turnir u Monte Carlu kojim se otvara sezona zemljanih terena. Razočaran je što ne može igrati zbog ozljede koljena. Neće braniti bodove
Vidi originalni članak

Novak Đoković nepobjediv je u 2011. godini, no njegova vrhunska forma natjerala ga je da odigra puno mečeva u kratkom roku. Organizam mu je izložen prevelikim naporima, što je rezultiralo ozljedom koljena. Zbog toga će propustiti jaki ATP turnir Masters serije 1000 koji se sljedećeg tjedna na zemljanim terenima igra u Monte Carlu. Ne zna se koliko će potrajati njegov oporavak.

- Ovo je težak udarac za mene. Znam da nisu zadovoljni time niti organizatori turnira, niti moji navijači, ali ovo je ipak najviše pogodilo mene - rekao je drugi tenisač svijeta, prenosi Reuters.

Novak je ove godine osvojio sva četiri turnira na kojima je nastupao (Australian Open, Dubai, Indian Wells i Miami) i ostvario 24 pobjede u isto toliko nastupa.

Prošle je godine Đoković u Monte Carlu stigao do polufinala gdje je izgubio od Fernanda Verdasca, a zbog pauze neće braniti 360 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ccknyc 09.04.2011.

    To ga je onaj Lepi ipak negdje sreo. :)

  • privlaka 09.04.2011.

    odličan tenisač, samo steta sto je srbin..://

  • wtf000 09.04.2011.

    Vi ste isto idioti!!!Koja naplata je dosla??Čovjek ce malo odmoriti pa nastaviti pobjeđivati,,po takvom naplata mora doči i Nadalau i Federeru svim najboljim tenisacima nisu ludi da medijima preneseju da bude se odmaral dva tjedna pa normalno da bude prije rekel da se ozljedil u protivnom bude ispal jadnik....

Komentiraj...
Vidi sve komentare