To je to što me zanima!

''Novak mi je stisnuo ruku i bio sam najponosniji na svijetu''

Nogometaši bi jako puno mogli naučiti od tenisača. Oni su sami na terenu i imaju svu odgovornost na svojim ramenima. To su veliki pobjednici, rekao je Portugalac
Vidi originalni članak

Portugalski trener Jose Mourinho jednostavno obožava kada je u centru pažnje. Voli reći stvari koje nitko nije očekivao i izazivati reakcije svojih kolega, a pogotovo novinara. 

Menadžer Chelseaja bio je čest gost na mečevima ovogodišnjeg teniskog ATP Mastersa u Londonu nakon kojeg je ponovno izrekao nekoliko mudrosti:

- Tenis je nevjerojatan sport. Nogometaši bi jako puno mogli naučiti od tenisača. Oni su sami na terenu i imaju svu odgovornost na svojim ramenima. To su veliki pobjednici. Kao nogometni trener mogu puno naučiti od njih. Imam toliku strast i poštovanje prema tenisu. Bio sam vjerojatno najponosniji čovjek na svijetu kada mi je Novak Đoković stisnuo ruku - rekao je 'specijalni' Jose o susretu sa srpskim tenisačem koji je navijač Chelseaja u kojem igraju Branislav Ivanović i Nemanja Matić

Idi na 24sata

Komentari 27

  • BlackRonsky 21.11.2014.

    Đoković navija za Chelsea jer tamo igraju Ivanović i Matić (koji je od prošle sezone)? Kakav je to razlog navijanja za klub, Chelsea je postojao i prije njih, za koga je onda navijao?

  • zokinjo 21.11.2014.

    Kapa dolje:-)

  • ci 3 pi 0 21.11.2014.

    Šta reć'.Knoro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare