To je to što me zanima!

Novak Đoković: U Srbiji je katastrofa biblijskih razmjera

Kod nas su velike poplave. Ovo što se događa je katastrofa. I to katastrofa biblijskih razmjera. Pola zemlje je u opasnosti da ostane bez struje, izjavio je Novak Đoković
Vidi originalni članak

Novak Đoković pobijedio je Miloša Raonića 6-7(5), 7-6(4), 6-3 i plasirao se u finale ATP turnira u Rimu. A nakon pobjede na kameru je napisao "Podrška Srbiji, volim vas".

Naravno, odnosilo se to na poplave koje ovih dana prijete njegovoj domovini, a nakon susreta dodatno je novinarima pojasnio o čemu se radi.

- Kod nas su velike poplave. Ovo što se događa je katastrofa. I to katastrofa biblijskih razmjera. Pola zemlje je u opasnosti da ostane bez struje, izjavio je Đoković.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • AdryBeky 18.05.2014.

    svaka čast na tako odigranom meču i pobjedi!!!!! iako sam navijala za Nadala, i za njega već godinama navijam, Đoković je zasluženo pobijedio i osvojio finale u Rimu!!!!

  • lovac_u_mutnom 18.05.2014.

    kad je isao pomagati u onoj mecavi kod Feketica ljudima onda su ga ismijavali i pljuvali,sad kad igra opet nevalja....jadni ste,pa nemate pojma koliko njegove pobede mogu da inspirisu i daju snage ljudima,jos ako danas pobedi......

  • Zvecko_1 17.05.2014.

    Trebo si Nole da napustis turnir pa da dodjes da pomazes ljudima a ne preko neta svi daju neke moralne podrske, te Stanija, Soraja , pevaci , glumci i niko nista ne preduzima. Kako sam ja iz Beograda otisao juce da pomognem u Sapcu da se ne izlije reka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare