To je to što me zanima!

Novak sazvao izvanrednu press konferenciju: Drugi su žrtve kad se ozlijede, meni kažu da lažem

Recite mi: Je li Đoković izgledao ozlijeđeno? Čini mi se da se dosta dobro kretao, svojevremeno je 'bocnuo' Đokovića australski tenisač De Minaur, a sad je srpski tenisač odlučio odgovoriti na sve
Vidi originalni članak

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković (35, ATP 1.) i dalje igra na vrhunskoj razini, ali u dosta se trenutaka tijekom mečeva zna požaliti na ozljedu, tražiti medicinski time out i predah u boli, a mnogi propitkuju ozbiljnost tih ozljeda jer se nakon toga zna vratiti kao da ništa nije bilo i 'pomesti' protivnika.

Neki su ga protivnici optužili i za psihološke igre, a izgleda da je Novaku nakon svega 'prekipjelo' pa je sazvao izvanrednu konferenciju za novinare u srijedu, 22. veljače, s početkom u 13 sati u Beogradu. Srpski mediji piše da će detaljno govoriti o težini ozljede zadnje lože, a možda i pokaže svu dokumentaciju o obavljenim pretragama.

NIJE JOJ BAŠ DRAG Osvajačica Grand Slama oplela po Đokoviću: On i njegovi Srbi stalno glume neke žrtve...

- U pitanje se dovode samo moje ozljede. Kad se netko drugi ozlijedi, onda ih se predstavlja kao žrtve, a čim se ja ozlijedim - priča se da izmišljam. Jako zanimljivo... Ne osjećam da trebam nekome nešto dokazivati - rekao je srpski tenisač na Australian Openu, ali izgleda da će ipak ispričati svoju stranu.

Tad ga je 'bocnuo' australski tenisač Alex De Minaur (24, ATP 23.) te sugerirao da Đoković možda i nema zdravstvenih poteškoća kao što tvrdi. 

- Recite mi: Je li Đoković izgledao ozlijeđeno? Čini mi se da se dosta dobro kretao. Priča se samo o njegovim ozljedama, a predobar je u svakom smislu - govorio je tad Australac. 

Ozlijeđeni Đoković je kasnije osvojio Australian Open, a sad je odlučio progovoriti o svemu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • VelikiGospodin 23.02.2023.

    Može li netko objasniti što je dobio s lažima? Što Novaku ili nekom drugom tenisaču znači laž. Samo, nemojte se truditi objašnjavati da su to psihičke igre. Na njihovom nivou to su smiješne izjave. Hvala

  • VelikiGospodin 22.02.2023.

    Lagao ili ne, skrivao ili ne, manipulirao ili ne, mora se priznati da je među 3 najbolja koja su ikad uzala reket u ruke. Nije baš da u svakom meču laže, simulira i tako. U 95% slučajeva izađe na teren i raznese protivnika, bez priče i pametovanja. Osobno mi je Roger draži igrač, ali Novak je statistički bolji, pa čak i najbolji ikad.

  • Nameless 21.02.2023.

    Ovaj ili je zaista 🦸‍♂️ ili folirant 😌

Komentiraj...
Vidi sve komentare