To je to što me zanima!

Novak u najvećoj krizi karijere: Ostao bez prvog naslova sezone

Bio je ovo susret prvog i drugog nositelja na 'beogradskoj prašini' u kojem Đoković nije uspio ponoviti ono što je učinio u prethodna tri meča pred domaćim navijačima - preokrenuti 0-1 u setovima
Vidi originalni članak

Novak Đoković izgubio je u finalu ATP 250 turnira u Beogradu od Andreja Rubljeva sa 2-6, 7-6(4), 0-6 i tako ostao bez prvog naslova sezone.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je ovo susret prvog i drugog nositelja na 'beogradskoj prašini' u kojem Đoković nije uspio ponoviti ono što je učinio u prethodna tri meča pred domaćim navijačima. Bodrile su i gurale beogradske tribine svog miljenika pa čak i na pet gemova zaostatka u odlučujućem setu, no Novak ipak nije uspio.

Gubio je Đoković prvi set redom protiv Djerea, Kecmanovića i Hačanova, a izgubio je i protiv Rubljeva nakon čega je osvojio drugi set u tiebreaku, no 'goriva' za potpuni preokret očito nije bilo. Ostao je tako Srbin bez naslova na trećem turniru ove sezone na kojem je nastupio.

ne podržava odluku Đoković o odluci Wimbledona: Dijete sam rata, poznajem te traume, ali ovo... Pa suludo!

Rubljev je, s druge strane, osvojio treći naslov ove sezone (11. u karijeri) nakon što je ranije podizao pobjednički trofej u Marseilleu i Dubaiju.

Rus je briljantno krenuo u sezonu i vjerojatno bi bio u užem krugu favorita za naslov u Wimbledonu da mu nisu zabranili nastup...

ZABRANILI IM NASTUP Rus opleo po Wimbledonu: Pozivate se na demokraciju i slobodu, a diskriminirate nas

POGLEDAJTE ŠAHOVSKI TURNIR:

Idi na 24sata

Komentari 23

  • herold 25.04.2022.

    I opet se je nesportski ponašao kao više puta do sada! Bacio je reket na skupljača loptica i skoro ga pogodio u glavu!

  • VodaDuboka 24.04.2022.

    Nole Ustaso

  • Zdravo 24.04.2022.

    bravo Novace hrvatu nas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare