To je to što me zanima!

Novakov prvi intervju sa samo sedam godina: Želim biti prvak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Srpski tenisač Novak Đoković jučerašnjom pobjedom u polufinalu Wimbledona je postao prvi tenisač svijeta. A znate li što je poželio sa sedam godina? Upravo to!
Vidi originalni članak

Najviše u tenisu volim forhend, bekhend i voleje, sa time pobjeđujem protivnike. Ne ljute se kada ih pobijedim, ni ja se na njih ne ljutim kad me pobijede, rekao je prije punih 17 godina tada sedmogodišnja teniska nada Novak Đoković.

Bio je to prvi Novakov televizijski intervju, no današnji najbolji tenisač svijeta već tada je pokazivao izrazitu smirenost i razboritost pa je za djecu tih godina nevjerojatno smireno i inteligentno odgovarao na pitanja mladog voditelja.

Novak je jučerašnjom pobjedom u polufinalu Wimbledona protiv Tsonge postao najbolji tenisač svijeta po ATP tablici. A znate li što je poželio prije 17 godina? Upravo to!

- Što ti je cilj u tenisu? - pitao ga je podjednako mladi voditelj.

- Cilj mi je da postanem prvak - kao iz topa odgovorio je Nole. 

I eto, želja mu se ispunila, Novak Đoković od ponedjeljka će na ATP tablici biti prvi igrač svijeta bez obzira na ishod finalnog meča protiv Rafe Nadala.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • beki_vk 04.07.2011.

    Bravo Nole legendo.. iako sam Hrvat svaka mu cast sto je to rekao :)

  • juran 04.07.2011.

    Novak je zamene postao idol onog trenutka kad sam vidio što je rekao kad je osvojio jedan turnir. Komentator kaže: I pobjednik je HRVAT Novak Đoković.... A Novakov komentar na to: Nisam Hrvat nego Srbin, ali uopće to nema veze, sve je to isto... Bravo ljudino, tako bi i svi mi trebali razmišljati

  • user_111137 04.07.2011.

    vi pojedinci ( cast izuzetcima ) Hrvati sve sto valja pokusavate uzeti sebi... Otkad je to Nole Hrvat..!?. Da nije i kao TESLA !!! Posto i za njega tvrdite!!! Prestanite da sirite mrznju, pola vas su balavci sto komentarisete... Niste ni videli rata a serete... mala je razlika izmedju nas... a ovde se prica o sportu a ne o tome koje je nacionalnosto !

Komentiraj...
Vidi sve komentare