To je to što me zanima!

Novakovič: Da sam više igrao kod Solde, bili bismo bolji...

Ne želim zvučati arogantno, ali uvjeren sam da bi Köln, da sam više igrao, danas imao barem četiri boda više, rekao je nogometaš Kölna Milivoje Novakovič
Vidi originalni članak

Još je jednom slovenski nogometaš Kölna Milivoje Novakovič dao naslutiti koliko mu je laknulo što mu trener u njemačkom klubu više nije hrvatski trener Zvonimir Soldo. Nakon poraza od Hannovera u 9. kolu Bundeslige i pada na samo dno ljestvice, čelnici Kölna su se zahvalili Soldi na suradnji. U sljedeće dvije utakmice, u 2. kolu Njemačkog kupa protiv 1860 Münchena i 10. prvenstvenom kolu protiv HSV-a, momčad je vodio privremeni trener Frank Schaefer. Köln je oba puta pobijedio, a Novakovič je zabio četiri gola - jedan protiv Münchena i tri protiv HSV-a.

Slovenac je bio prvi strijelac kluba u posljednje dvije sezone, ali kod Solde je posljednjih mjeseci igrao vrlo malo.

- Ne bih to komentirao. Želim samo istaknuti da sam u tom razdoblju naporno radio i ponašao se kao profesionalac. Nadao sam se da ću dobiti više prilika. Ne želim zvučati arogantno, ali uvjeren sam da bi Köln, da sam više igrao, danas imao barem četiri boda više - naglasio je Novakovič u razgovoru za slovenski portal Siol. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • stef_mrcina 01.11.2010.

    Ma svaka čast Soldi na igračkoj karijeri, ali po meni on još nije trener za vodit klubove iz Lige 5.

  • dusansk 01.11.2010.

    pa može ovako pričat kad je zabio 3 komada u zadnjoj tekmi.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare