To je to što me zanima!

Novakovič: Nije mi jasno zašto ne igram kod Zvonimira Solde

Ponajbolji slovenski igrač Milivoje Novakovič (31) dao je intervju Siolu priznavši da mu nije jasno zašto ga trener Zvonimir Soldo drži na ledu...
Vidi originalni članak

U ovom mi trenutku jednostavno nije jasno zašto ne igram. Doista, ne znam, nisam dobio objašnjenje od trenera. Od njemačkih sam se medija pak sasvim odmaknuo. Ponašam se profesionalno i pazim da o vlastitoj situaciji ne bih rekao nešto krivo, rekao je bivši kapetan Bundesligaša koji je, nakon što je počeo u prvim dvjema Kölnovim utakmicama ove sezone, završio na klupi.

U posljednjoj, gostujućem 3-2 porazu kod Freiburga, ušao je u igru u 74. minuti.

- Ne znam što se događa. Na treninzima radim dobro, a ostajem još i dodatno brusiti formu s pomoćnim trenerom Thomasom Hässlerom. Siguran sam da sam dobro pripremljen. Nadam se da ću to pokazati već ovog tjedna u nastupu za Sloveniju protiv Farskih Otoka.

Na novinarsko pitanje čeka li Köln i ove sezone grčevita borba za opstanak, slovenski je centarfor odgovorio:

- Tako se čini. Pred nama su teški trenuci, ali moramo se izvući. Dužni smo to navijačima, gradu i klupskom rukovodstvu. Moramo se skupiti i spasiti.

O zimskome prijelaznom roku, kaže, ne razmišlja:

- Do prijelaznog roka je još podosta vremena, pa o njemu niti ne razmišljam. Ne želim zaboraviti sve lijepo što sam proživio u Kölnu. Nikad ne znaš što će se dogoditi. I kod Christopha Dauma bilo je uspona i padova. Mjesec dana znao sam sjediti na tribini, a potom igrati izvanredno u serijama. Možda mi se posreći i kod Zvonimira Solde. U svakom slučaju, moje misli ostaju s Kölnom. Najlakše je napustiti brod koji tone, ali ja nisam taj tip. Nipošto ne bih želio otići na zimu pa doživjeti da klub na ljeto potone u drugu ligu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare