To je to što me zanima!

Novi cirkus u Nizozemskoj: Huligani gađali igrače Ajaxa, sudac prekinuo utakmicu...

PSV je u najvećem derbiju nizozemskog nogometa srušio Ajax na svome stadionu (3-0), no utakmicu je zasjenio ispad huligana PSV-a
Vidi originalni članak

Nizozemska se s divljaštvom na stadionima bori već godinama, a samo ove sezone utakmice su nekoliko puta prekidane zbog kaosa.

Huligani gađali igrače

Sjetit ćemo se Europske lige te utakmice PSV-a i Seville kada je nizozemski huligan utrčao u teren i šakom udario gostujućeg golmana Marka Dmitrovića. Nedavno su huligani Feyenoorda upaljačem u glavu pogodili igrača Ajaxa Davyja Klaasena, a sada je izbio novi incident.

PSV je u najvećem derbiju nizozemskog nogometa srušio Ajax na svome stadionu (3-0), no utakmicu je zasjenio ispad huligana PSV-a. U utakmici prepunoj tenzija i netrpeljivosti, sve je eskaliralo u 60. minuti, kada je PSV zabio za 2-0, s tribina su u teren poletjeli brojni predmeti, sve što im se našlo pod rukom, a neki od njih pogodili su igrača Ajaxa Berghuisa. 

Video pogledajte OVDJE

Igrači PSV-a došli su do navijača i nekoliko minuta ih molili da prestanu s neredom i dopuste da se utakmica nastavi, no nisu ih slušali. Stvar je izmicala kontroli pa je sudac Gozubuyuk prekinuo susret i igrače poslao u svlačionicu. Utakmica se nastavila nakon 20 minuta, a PSV je pobjedu potvrdio drugim golom Luuka de Jonga za konačnih 3-0. 

Ovim trijumfom je klub iz Eindhovena zadržao kakav-takav korak za prvoplasiranim Feyenoordom koji nezaustavljivo juri prema tituli, a Ajax se praktički oprostio od naslova. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare