To je to što me zanima!

Novi hit je LFC: 'Malo MMA-a, malo hrvanja i malo odjeće'

Inovativni Amerikanci 'oživjeli' su borilačku organizaciju LFC odnosno Lingerie Fighting Championship u kojoj se bore isključivo borkinje koje na sebi imaju 'izazovne' kombinacije
Vidi originalni članak

Ma nema toga što dobra ženska nemere prodat', rečenica je popularnog Gazde (Predrag Vušović) iz hit serije Bitange i Princeze. Stari, dobri Gazda imao je pravo jer se nerijetko u mnogim reklamama nalaze ženski modeli, a Amerikanci su odlučili i slobodnu borbu odvesti na jednu 'višu razinu'.

'Malo MMA-a, malo hrvanja i malo odjeće' slogan je pod kojim je u MMA Weeklyju svoju organizaciju predstavio predsjednik Shaun Donnely. Ova organizacija štiti svoje borkinje posebnim pravilima - Nisu dopušteni udarci u lice, kao ni udarci koljenima i laktovima. Ipak su neke djevojke modeli. Naziv organizacije je Lingerie Fighting Championship.

Kako prenosi Fightsite, nakon godinu dana ponovno se održao 'event' i privukao brojne gledatelje. Do sada je održano ukupno 26 evenata, a na posljednjem je održano pet borbi. Iskustvo borbe u LFC-u imaju i dvije Hrvatice, Riječanka Maya Veljković, koje se možda sjećate po sudjelovanju u realityju 'Ženim sina' te i Zagrepčanka Violeta Juras Sunić koje ovoga puta nisu bile u kavezu.

Isječke nekih borbi možete vidjeti na službenom Youtube kanalu LFC-a, a tu su i neke borkinje koje bi trebale biti budućnost ove organizacije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mighty Ravendark 16.04.2019.

    Ovi novinari su čudo! Pa to natjecanje je bilo u bratislavi u 11om mjesecu 2016. Kasne samo dvije i pol godine. Bio sam tamo pošto mi je Maja tad bila cura. I Maja nije riječanka nego rođena zagrebčanka

  • master_of_puppets 16.04.2019.

    Sport..?

  • čoviksjuga 16.04.2019.

    Može koji isječak iz "borbi" !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare