Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Novi hit je LFC: 'Malo MMA-a, malo hrvanja i malo odjeće'

Inovativni Amerikanci 'oživjeli' su borilačku organizaciju LFC odnosno Lingerie Fighting Championship u kojoj se bore isključivo borkinje koje na sebi imaju 'izazovne' kombinacije

Foto: Facebook
6 komentara

Ma nema toga što dobra ženska nemere prodat', rečenica je popularnog Gazde (Predrag Vušović) iz hit serije Bitange i Princeze. Stari, dobri Gazda imao je pravo jer se nerijetko u mnogim reklamama nalaze ženski modeli, a Amerikanci su odlučili i slobodnu borbu odvesti na jednu 'višu razinu'.

'Malo MMA-a, malo hrvanja i malo odjeće' slogan je pod kojim je u MMA Weeklyju svoju organizaciju predstavio predsjednik Shaun Donnely. Ova organizacija štiti svoje borkinje posebnim pravilima - Nisu dopušteni udarci u lice, kao ni udarci koljenima i laktovima. Ipak su neke djevojke modeli. Naziv organizacije je Lingerie Fighting Championship.

Kako prenosi Fightsite, nakon godinu dana ponovno se održao 'event' i privukao brojne gledatelje. Do sada je održano ukupno 26 evenata, a na posljednjem je održano pet borbi. Iskustvo borbe u LFC-u imaju i dvije Hrvatice, Riječanka Maya Veljković, koje se možda sjećate po sudjelovanju u realityju 'Ženim sina' te i Zagrepčanka Violeta Juras Sunić koje ovoga puta nisu bile u kavezu.

Isječke nekih borbi možete vidjeti na službenom Youtube kanalu LFC-a, a tu su i neke borkinje koje bi trebale biti budućnost ove organizacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Jolene Hexx (@jolene_hexx) on

Naši partneri pišu
Message