To je to što me zanima!

Novi Hrvat u Milanu? Mandžo bi mogao zaigrati uz Rebića i Ibru

Mario Mandžukić (34) je od lipnja nakon odlaska iz katarskog Al-Duhaila bez kluba. Mnogo je bilo zainteresiranih, ali Mandžo još nije navukao novi dres, a sad se spominje mogući povratak u Italiju
Vidi originalni članak

U posljednje su se vrijeme spominjali turski Fenerbahče i Bešiktaš, pa se govorilo kako su stvari riješene s ruskim Lokomotivom iz Moskve, ali i to je neslavno propalo. Ali prema pisanju talijanskih medija, Mario Mandžukić (34) mogao bi se vratiti 'na Čizmu'. Za njega je zainteresiran velikan Milan koji bi ga volio vidjeti u paru s Zlatanom Ibrahimovićem (39), ali i na Ibrinoj poziciji nakon što Šveđanin napusti klub.

TREBA ČITATI UGOVOR Rusi pokušali prevariti Mandžu!

Bivši hrvatski reprezentativac velika je želja legende Paola Maldinija, a potpisom bi se pridružio Anti Rebiću (27) u redovima 'rossonerra'. Također, Pioli bi mogao isprobati formaciju s dva iskusna napadača u vrhu momčadi, a Mandžo bi trebao naslijediti Ibrinu ulogu jer je Zlatan već u poznim nogometnim godinama.

POGLEDAJTE VIDEO: Mandžo igra tenis

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Također, pitanje je kad će se Zlatan vratiti na teren jer je još uvijek pozitivan na korona virus. 

SAMO JAKO Zlatan niže kilometre u izolaciji: 'Životinju ne možete pripitomiti'

- Jučer sam bio negativan, a danas pozitivan. Kako god, nemam simptome. Covid je imao hrabrost izazvati me. Loša ideja - napisao je Ibrahimović na Twitteru, a vijest da je pozitivan stigla je 24. rujna.

Mandžo je u karijeri igrao za Ditzingen, Marsoniju, Željezničar Slavonski Brod, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico Madrid, Juventus i Al-Duhail.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jašim, jašim 08.10.2020.

    Daj prekinite više vi novinari, čekajte da potpiše pa onda objavite vijest! Pogledajte zadnja 3 mjeseca gdje je sve potpisao,po vašim saznanjima, od Rusije do Engleske.. Itd

  • Fahri Musliu Junior 08.10.2020.

    Mandžo je izgubio dvije uzaludne godine nakon SP zbog onog kre,,na trenera Juventusa. Kako možeš takvog lava izbaciti iz momčadi?

  • kaka 22 08.10.2020.

    E ovo bi volio vidjeti definitivno

Komentiraj...
Vidi sve komentare