To je to što me zanima!

Novi igrač 'zmajeva' sprda se sa Sammirom: 'On je ulični igrač!'

Izgleda kao Brazilac, nisam imao pojma da poznaje hrvatski jezik. Taktički sam sve sam odradio, čuo sam što igrači lokosa pričaju i prenio svojima. Sammir je probao plesati sambu, ali nije išlo, kaže mladi stoper
Vidi originalni članak

"Prije devet godina bio je ubojica Malmöa, a Malmö je sad dočekao revanš protiv brazilskog Hrvata", piše švedski Expressen o igraču Lokomotive Sammiru (33) u uvodu intervjua s novim reprezentativcem Bosne i Hercegovine Anelom Ahmedhodžićem (21).

On je bio među najbesposlenijim igračima na terenu stadiona Eleda u četvrtak navečer, kad je Malmö razbio Lokomotivu 5-0 u trećem pretkolu Europske lige i zakazao domaći meč u play-offu sa španjolskom Granadom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Sammir, koji je veliko ime za postere, bio je usamljen i iritiran reakcijama suigrača, a Ahmedhodžić ga je, s kolegom Lasseom Nielsenom, lako čuvao", pišu švedski kolege.

- Kao da je ulični igrač. Stajao je na istom mjestu, pokušao je plesati sambu. Zatvorili smo ga. Kasnio je u duelima i to mi je išlo na živce. Ali nemam ništa protiv njega - rekao je Ahmedhodžić.

Nisu razgovarali tijekom utakmice.

- Izgleda kao Brazilac, nisam znao da poznaje jezik. A nisam se sjećao ni tih njegovih utakmica u Dinamu protiv Malmöa, da baš tako dugo igra...

Ahmedhodžić je prošao sve selekcije švedske reprezentacije, čak je nastpupio i za A vrstu protiv Moldavije u siječnju ove godine, ali je prije nekoliko tjedana odlučio nastupati za zemlju svojih roditelja i trebao bi biti veliki adut izbornika "zmajeva" Dušana Bajevića u play-offu za Europsko prvenstvo.

- Volim igrati protiv klubova s Balkana jer razumijem što igrači govore, to je prednost, mogu se bolje taktički postaviti. Pomaže to i mojim suigračima jer im odmah mogu prenijeti što protivnici govore. Taktički sam sam držao sve - kaže Ahmedhodžić.

U play-offu će ga čekati drugi veteran, Roberto Soldado (35), bivši španjolski reprezentativac koji je igrao za Valenciju, Real Madrid i Tottenham. Ali Ahmedhodžić, stoper koji je ponikao u Malmöu i tri godine proveo u Nottingham Forestu pa se vratio kući, kaže kako ga se ne boji.

- Ma on je već ostario - rekao je kroz smijeh.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 26.09.2020.

    Boze ovog lika ko si ti za Sammira si jos mali,naravno jedno je sto ga boli za nogomet ona stvar,ali kada dadne sve od sebe oplesao bi ti sambu.

  • pipolino 26.09.2020.

    Kad ovakvi igraćići dobiju toliko prostora u nekim medijima, to govori o kvaliteti medija.

  • Veliki Meštar sviju hulja 26.09.2020.

    Nema taj Sammir radne navike, dzaba mu lokanje u Bestu i ostala preseravanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare