To je to što me zanima!

Novi kandidat: Jorge Sampaoli će biti menadžer Chelseaja?

Sampaoli je napravio odličan posao na klupi Čilea kada je osvojio Copa Americu, a ušao je i u najuži izbor za trenera godine s Luisom Enriqueom i Pepom Guardiolom
Vidi originalni članak

Chelsea je Joseu Mourinhu uručio otkaz, a 'plavce' će do kraja sezone voditi Guus Hiddink nakon neuspjelog angažmana na klupi Nizozemske.

Hiddink je već jednom bio privremeni trener londonske momčadi, 2009. godine. I ovaj put je ista situacija - na kraju sezone odlazi, a na klupu Chelseaja dolazi novi trener. Spominjali su se Diego Simeone, Juande Ramos, Pep Guardiola pa čak i John Terry. Novo ime na toj listi je i aktualni izbornik Čilea Jorge Sampaoli.

Sampaoli je napravio odličan posao na klupi Čilea kada je osvojio Copa Americu, a ušao je i u najuži izbor za trenera godine s Luisom Enriqueom i Pepom Guardiolom. Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič bi ga rado zaposlio, a ostaje vidjeti hoće li do toga doći.

S druge strane, Chelsea želi vratiti Didiera Drogbu u svoje redove. Drogba ima ugovor s Montrealom još jednu godinu, a aktualni engleski prvak radi na njegovu raskidu. Bjelokošćanin je gostovao na zadnjoj utakmici, u pobjedi protiv Sunderlanda 3-1, a navodno bi trebao preuzeti ulogu pomoćnika na klupi Chelseaja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • SenadHajduk 25.12.2015.

    pranje love do nove pa poslije do evropskog gademi se svi ti milonski vlasnic samo se vrte u krug to bi djeca skuzila

  • drazen0307 25.12.2015.

    Kruno Jurčić im je slobodan, on bi preporodio englesku ligu sa svojim "rombovima"

  • Xyster 25.12.2015.

    Ovog se i za Real spominjalo, uvijek vrte ista imena. Ali Chelsea u ovom trenutku ima trenera i sigurno ga neće mijenjat na ljeto ako popravi ovu sezonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare