To je to što me zanima!

Novi kiks! Real ne može dobiti ni klub koji se bori za ostanak

Nastavlja se Realovo prosipanje bodova u La Ligi. Ovaj put 'kraljevski' klub nije uspio slaviti kod Levantea koji je na dva boda do ispadanja. Završilo je 2-2, a Levante je zabio minutu prije kraja
Vidi originalni članak

U 22. kolu španjolskog prvenstva Real Madrid je na gostovanju kod Levantea odigrao razočaravajućih 2-2 i to protiv kluba koji je do ove utakmice bio na dva boda od zone ispadanja.

'Kraljevi' su poveli golom Ramosa iz kornera u 11. minuti, a ubacio mu je Kroos. Boateng vraća stvari na početak u 42. minuti kada je pospremio odbijanac s ruba šesnaesterca.

U drugom poluvremenu Real je vršio pritisak koji je urodio plodom u 81. minuti kada Isco zabija na asistenciju Benzeme. Minutu kasnije Zidane vadi Ronalda, a remi domaćinu je donio Pazzini u 89. minuti kada je izašao sam na Navasa.

Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real te je bio među najboljima na terenu, a Kovačić je utakmicu proveo na klupi.

Real je tako nakon dvije pobjede ponovno ispustio bodove te nakon 21. odigrane utakmice ima 39 bodova i nalazi se na četvrtom mjestu prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 209

  • arow 05.02.2018.

    Do kad ce Zidan glumiti trenera

  • nav1e 04.02.2018.

    Utakmica Reala... a 95% komentara o Ronaldu. I tako svaki put. Katalonci su sretniji vise kada Ronaldo igra za k*** nego kad Real kiksa. Dost dobar zivot decki.

  • LovroVidović 04.02.2018.

    Gdje levante prosipa bodove bozeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare