To je to što me zanima!

Novi Markota: Cibona zbog neposluha otjerala Wrighta

Cibona je potvrdila da će 1. travnja raskinuti ugovor s američkim centrom Brentom Wrightom zbog povrede discipline kluba iz Savske...
Vidi originalni članak

KK Cibona 1. travnja raskida ugovor s Brentom Wrightom zbog teške povrede discipline. Iako će momčad odlaskom američkog centra biti oslabljena budući da nema mogućnosti zamjene, principi kluba kao institucije su iznad svega. Sve je bilo jasno još u ponedjeljak, Wright je sam trenirao u Zagrebu dok se momčad vraćala iz Dubrovnika, a nije nazočio kolektivnom treningu. Poslije je Perasoviću rekao što ima, a trener je odlučio o njegovoj sudbini. Amerikanac i Perasović već su se ranije porječkali na treningu, nakon što igrač nije želio ispuniti želje trenera, a radilo se o brzim sprintevima. Službeno priopćenje Cibone tako je samo potvrdilo ono što se nagađalo posljednjih dana nakon njegova neodlaska na prvenstvenu utakmicu u Dubrovnik. Podsjetimo, Wright je u Cibonu došao prije mjesec dana, a pravo igranja imao je u NLB ligi i domaćem prvenstvu, gdje je odigrao samo prvo kolo. Prije puta na utakmicu u Dubrovnik Wright se, prema nekim izvorima, zabavljao u jednom zagrebačkom klubu, a ujutro se nije pojavio u zračnoj luci.
Moglo se očekivati da će zbog tog prekršaja biti protjeran iz kluba jer zbog slične povrede pravila potjeran je i Damir Markota prije početka sezone, a trener Perasović itekako drži do svog i imena kluba koji trenira.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vedran_zgb 31.03.2009.

    tako je, nek ide tak igrat u geto svoj za crack a ne kod nas...

  • bašo25 31.03.2009.

    nije u redu da me brišete,nisam nikoga uvrijedio,samo sam rekao da ne koristite prezime markota u ovom slučaju,prekršaj je napravio W R I G H T,a ne markota,markota je svoju cijenu platio odlaskom,sad briljira u šapnjolskoj,i odlićno igra,kažem da bi ga trebali pohvalit njegove igre protiv real madrida,tau ceramice,itd...

  • bašo25 31.03.2009.

    vi novinari dosadni ste više sa markotom,markota je svoju cijenu platio,otišao je iz cibone,sad igra i pošteno odrađuje svoj ugovor u bilbau,kako možete pisat novi markota,nije markota nego W R I G H T...malo pohvalite markotu,niste napisali da je dečko svojom igrom uništio real madrid i tau ceramicu,da je charleoiu kojeg trenira anzulović ubacio 23 koša,pišite o šveđi i dobre stvari,a ne da se samo hvatate loših navika,dajte ga malo i hvalite,dečko to i zaslužuje!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare