To je to što me zanima!

Novi poraz Bilića, Leicester, Arsenal i City uvjerljivo dobili

West Ham je izgubio kod West Bromwicha 4-2, Arsenal je u gostima pobijedio 4-1, prvak Leicester kod kuće dobio Burnley 3-0, a City slavio doma protiv Bournemoutha 4-0
Vidi originalni članak

Kriza West Hama Slavena Bilića se nastavlja. Nakon pet kola upisali su i četvrti poraz u Premiershipu. Ovoga puta stradali su na gostovanju kod West Bromwicha izgubivši 4-2 i još mogu biti sretni s obzirom da su do 61. minute gubili 4-0.

Za domaćine su pogađali Chadli u 8. i 56., Rondon u 37. i McClean u 44. minuti. Do kraja je West Ham tek ublažio poraz golovima Antonija u 61. i Lanzinija s bijele točke u 65. minuti, no Bilića itekako može zabrinjavati podatak da ima najgoru obranu Premier lige. Dobili su 13 golova u pet utakmica.

Za razliku od West Hama, Manchester City nastavlja sjajan ulazak u sezonu. 'Građani' su kod kuće razbili Bournemouth 4-0 golovima  De Bruynea, Iheanacha, Sterlinga i Gundogana.

Arsenal je slavio na gostovanju kod Hulla 4-1. Sanchez je u 17. minuti zabio za 1-0. Čileanac je u 41. minuti imao priliku zabiti s bijele točke, no promašio je. Kaznenom udarcu prethodio je Livermoreov crveni karton. Prednost je poduplao Walcott u 55., a Snodgrass je smanjio na 2-1 u 79. minuti. Pobjedu su potvrdili Sanchez u 83. te Xhaka u 92. minuti.

Ovoljetno pojačanje Leicester Cityja Slimani bio je junak domaće 3-0 pobjede protiv Burnleya. Zabio je u 45. i 48. minuti, a konačni rezultat postavljen je u 78. minuti autogolom Meea.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 33

  • Odvjetnik diniMal 18.09.2016.

    Bilić nas sramoti, a uz to ima 0 osvojenih trofeja u karijeri. Zoran Mamić je za njega Guardiola.

  • assassins 3 18.09.2016.

    Kakav je guardiola trener,a vidite bilica,u prijelaznom roku je doveo igrace smjesno i komentirati,dok niko kovac rastura

  • mestar 18.09.2016.

    Dobar potez MC dovodenjem Guardiole, ne samo da je klub dobio, nego izvanserijski igraci koji venu pod vodstvom kvazitrenera. To ce osjetit i mladi dobri igraci u MU pod vodstvom sarlatana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare