To je to što me zanima!

Novi predsjednik Barcelone prodat će Ibrahimovića...?

Još do prije par dana nije bilo ni govora o prodaji Zlatana Ibrahimovića. Ali stvari su se promijenile s dolaskom novog predsjednika Sandra Rosella...
Vidi originalni članak

Sandro Rosell, novi predsjednik Barcelone zainteresirao je španjolske novinare raspredajući o Zlatanu Ibrahimoviću. Rosell je pričao s trenerom katalonskog kluba, Pepom Guardiolom o Ibrinoj budućnosti u klubu, a zajedno su zaključili kako Ibrahimović i nije 'pod svaku cijenu' potreban momčadi.
'Guardiola i Rosell su se upoznali, a jedna od tema razgovora bio je i švedski reprezentativac Ibrahimović. Pep je ustvrdio da može preživjeti i bez Ibre. A ako uskoro ne bude dobre ponude za švedskog reprezentativca, može ga se iskoristiti u sljedećoj sezoni', saznali su novinari španjolskog Sporta.
'Niti jedan klub nema trenutno toliko novca da kupi Ibrahimovića, ali zato je moguća razmjena. Liverpool, Milan ili Manchester City možda se dohvate Ibre, a Barca bi za uzvrat mogla dobiti Torresa, Robinha ili Alexandra Pata', navode Španjolci.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • killer02 16.06.2010.

    idi idi široko ti polje

  • mario1989 16.06.2010.

    cavrinho koji ti nogomet pratis ali nemozes reci da su ovi bolji od ibrahimovica.torres spada u dosta uzak krug pojedinaca najboljih napadaca na svijetu gdje se nalazi i ibrahimovic ali nije nista puno bolji nego on.drugo kazes za robinha da je bolji to je isto glupost mada je robinho solidan napadc ali nikad nije nista pokazao u europ,a sad ako ti pratis brazilsku ligu koja nije losa ali nije niti na razini najboljih liga europe tako da je i to jedna glupost.a pato sto se njega tice on je ove sezone malo igrao zbog ozljede tako da je upitno koliko ce mu trebat da se vrati u onoj formi kakvo je bio,a i kad je bio u najboljoj formi, ibrahimović mu je uzeo sve naslove prvaka italije gdje je imao jako puno zasluga za svaki naslov.tako da po meni cavarinho ti pises gluposti koje uopce nisu utemeljene jedino je istina da ibrahimovic se nije snasao u bareloni pa mu je malo i s tim pala forma ali ona momcad koja njega ima uvjek se borila za naslove prvaka

  • Kurcoslav 16.06.2010.

    Čistokrvni bosanac sa švedskim pedigreom

Komentiraj...
Vidi sve komentare