To je to što me zanima!

Novi problemi za izbornika: Zbog ozljede otpala i Mišura

Nakon ozljede Marije Režan, izbornik Braslav Turić morat će slagati postavu i bez Mišure, koja je otpala zbog ozljede zgloba. Euro u Mađarskoj počinje 11. lipnja...
Vidi originalni članak

Europsko prvenstvo u Mađarskoj je pred vratima (11. - 28. lipnja), a izbornik ženske košarkaške reprezentacije ostao je i bez Antonije Mišure. 

Nakon ozljede Marije Režan, izbornik Braslav Turić morat će slagati postavu i bez Mišure, koja je otpala zbog ozljede zgloba.

Euro u Mađarskoj kreće 11. lipnja, a Hrvatska će u Slavonskom Brodu odigrati dvije pripremne utakmice protiv Crne Gore (23. i 24. svibnja). 

Probleme s ozljedama lakše prirode imaju i Lana Pačkovski, Ana Lelas, Nina Premasunac, Ružica Džankić i Kristina Benić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Proksimity 23.05.2015.

    samo cu reci dobra kao sportasica i kao djevojka.preljepa...

  • More22 22.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • strumf69 22.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare