To je to što me zanima!

Novi problemi zbog penala za Juventus: Sad stižu i prijetnje

Pošiljatelj vrlo upoznat s privatnim životom Davidea Masse, a iz očitih razloga pismo se drži u tajnosti. Posjeduje ga talijanska policija. Poslat će ga na analizu kako bi otkrili ima li na njemu tragova DNK-a
Vidi originalni članak

Glavni sudac na derbiju najtrofejnijih talijanskih klubova Juventusa i Milana bio je Davide Massa. Dosudio je kontroverzan, nepostojeći penal za Juventus u 96. minuti, kojim je 'stara dama' stigla do pobjede i nastavka niza od 21 domaće pobjede.

Talijanski nogometni savez (FIGC) već je objavio priopćenje u kojem navodi kako je Milan oštećen i kako penal Mattie De Sciglija nije postojao.

Na sljedećim utakmicama Massa će biti samo pomoćni sudac. Kažnjeni su i ostali suci s derbija, a prema pisanjima La Stampe na njegovu adresu stigle su telefonske i pisane prijetnje.

Navodi se da je pošiljatelj vrlo upoznat s privatnim životom Davidea Masse, a iz očitih razloga pismo se drži u tajnosti. Posjeduje ga talijanska policija.

Poslat će ga na analizu kako bi otkrili ima li na njemu tragova DNK-a, sline ili bilo čega čime bi se moglo ući u trag pošiljatelju.

Inače, navijači Milana su ogorčeni jer im je upravo protiv Juventusa ukradena titula u sezoni 2011/12. Tada je Sulley Muntari ugurao loptu u gol skoro metar, ali gol nije priznat. Utakmica je završila 1-1, a Milan je ostao bez drugog uzastopnog naslova i dominacija Juventusa je počela.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mentalist1 22.03.2017.

    Lopovi bili i ostali

  • ACM_1899 21.03.2017.

    Bilo pa prošlo. Idemo dalje.

  • ivan295 21.03.2017.

    Juve najaci forzaa juve ne serite za penale

Komentiraj...
Vidi sve komentare