To je to što me zanima!

Novi rekord čudesnog Messija: Prestigao je i velikog Casillasa

Iker Casillas više nije igrač s najviše pobjeda u povijesti La Lige, to je sada Messi. Argentinac je s 335 pobjeda preuzeo prvo mjesto, no brzina kojom je to postigao čini se nenadmašivom generacijama unaprijed
Vidi originalni članak

Barcelona je ponovno pobijedila, ponovno u režiji velikog Lionela Messija. Luis Suarez je kasnim golom u 85. minuti načeo borbeni Atletico Madrid koji se sat vremena nadigravao s igračem manje, a Messi je samo minutu kasnije slomio prvog pratitelja u La Ligi i postavio konačnih 2-0.

11 BODOVA RAZLIKE Primera u ruci: Suarez i Messi srušili Atletico, Costa isključen

Utakmicu je obilježio incident Diega Coste zbog kojeg je zaradio izravni crveni karton, no susret je ipak pripao argentinskom čarobnjaku jer je osim 43. gola u sezoni srušio i novi rekord.

VIDEO: PSOVAO SUCA, DOBIO CRVENI Costine riječi preproste su za naslov, čeka ga velika kazna

Iker Casillas više nije igrač s najviše pobjeda u povijesti La Lige, to je sada Messi. Argentinac je s 335 pobjeda preuzeo prvo mjesto, no brzina kojom je to postigao čini se nenadmašivom generacijama unaprijed.

Dok je San Ikeru za 334 pobjede trebalo 510 utakmica, Messi ga je prestigao u "samo" 447. Nevjerojatne brojke malenog majstora, koji će do kraja karijere postaviti rekorde teško nadmašive budući da mu je tek 31 godina.

Vlasnik novog rekorda ujedno je i najbolji strijelac španjolskog prvenstva u povijesti, kao i ove sezone gdje s 33 gola predvodi listu najboljih strijelaca ispred momčadskog kolege Luisa Suareza.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • bax212 07.04.2019.

    Nosonja vrati nagrade na pravu adresu

  • 07.04.2019.

    Iker vec 4 god nije u LaLigi.

  • Ein_zwei__Polizei 07.04.2019.

    I opet će ispasti od Uniteda, dok će CR igrati još jedno finale lige prvaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare