Obavijesti

Sport

Komentari 44

Costine riječi preproste su za naslov, čeka ga velika kazna

Costine riječi preproste su za naslov, čeka ga velika kazna
1

Španjolac je završio na travnjaku za što je očekivao reakciju suca i faul u njegovu korist. No, glavni sudac Manzano faul nije dosudio, a Costa je podivljao

VIDEO

Barcelona je kasnim golovima Luisa Suareza i Lionela Messija pobijedila Atletico Madrid 2-0 i jednu ruku položila na pehar La Lige. Sada je sa 73 boda na čelu španjolskog prvenstva, 11 ispred Madriđana.

Bila je to ravnopravna utakmica, pa čak i s prevlašću Atletica u posjedu lopte, sve dok Diego Costa nije zaradio izravni crveni karton. Igrala se 28. minuta velikog derbija španjolske lige kada je Costa ušao u duel s Arthurom.

Španjolac je završio na travnjaku za što je očekivao reakciju suca i faul u njegovu korist. No, glavni sudac Manzano faul nije dosudio, a Costa je podivljao.

>> VIDEO COSTINE REAKCIJE POGLEDAJTE OVDJE

Sudac mu je pokazao izravni crveni karton, a bijesnog Španjolca s travnjaka je ispratio Barcelonin Gerard Pique.

La Liga Santander - FC Barcelona v Atletico Madrid La Liga Santander - FC Barcelona v Atletico Madrid La Liga Santander - FC Barcelona v Atletico Madrid

Dvije su situacije onoga što je rekao, a prva, ona vulgarnija, glasi "Se*em ti se na je**nu majku", piše španjolska Marca, koja je uspjela uhvatiti Costine riječi.

Druga situacija dogodila se nakon što je Costa već bio isključen. Suca je nazvao "ku**inim sinom" prije nego ga je Gerard Pique zgrabio za lice i rekao mu "sada ćeš zbog ovoga dobiti četiri utakmice kazne".

La Liga Santander - FC Barcelona v Atletico Madrid

Koja god odluka španjolskog nogometnog saveza bila, Costu čeka drakonska kazna jer za takvo ponašanje profesionalnog sportaša na travnjaku nema mjesta. Kazna će sigurno biti nekoliko utakmica neigranja, morat će platiti i novčani iznos, a AS navodi da će Costa morati pauzirati čak osam utakmica.

Bio je to inače deveti igrač Atletica koji je isključen u utakmicama protiv Barcelone otkako madridsku momčad vodi Diego Simeone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani