To je to što me zanima!

Novi šef? Brunu Marića ostali suci već zovu 'predsjedniče'...

Trenutno sam sudac, doduše ne sudim zbog ozljede Ahilove tetive, ali se nadam da ću se što prije vratiti na teren. O tome što će se događati na ljeto ne mogu i ne želim u ovom trenutku govoriti, kaže Marić
Vidi originalni članak

Bruno Marić kandidat je dijela sudaca i struktura HNS-a za novog predsjednika sudačke komisije, a na novu bi funkciju trebao stupiti na ljeto. Navodno ga kolege već oslovljavaju s 'predsjedniče', a on nije demantirao da ga ta uloga zanima.

Baš kao što se u javnosti već neko vrijeme traži novi predsjednik HNS-a, tako se traži i novi predsjednik sudačke komisije. Povjerenik Ante Kulušić obavljat će dužnost do kraja sezone, a jedan od kandidata koji bi ga mogao naslijediti je ni manje ni više nego - Bruno Marić! Koliko je to ozbiljna opcija prosudite sami, no Marić nije ni potvrdio ni demantirao da ga ta uloga zanima.

- Trenutno sam sudac. Doduše, ne sudim zbog ozljede Ahilove tetive, ali se nadam da ću se što prije vratiti na teren. O tome što će se događati na ljeto ne mogu i ne želim u ovom trenutku govoriti jer to ne bi bilo ni korektno. Ono što bih svakako volio naglasiti je da sam jako zadovoljan kako dužnost obavlja gospodin Kulušić, pogotovo što je otvoren i ne libi se javno govoriti o pogreškama. Smatram kako je to dobar put, da sucima bude omogućeno da u medijima javno iznesu i svoju stranu priče - kazao nam je Marić u kratkom razgovoru.

Marić navodno uživa podršku dijela sudaca, od kojih ga neki već oslovljavaju s 'predsjedniče'. Ima podršku i većine igrača i klubova, koji su mu u zadnje dvije sezone dodijelili nagradu "Oscar" za najboljeg hrvatskog suca. No, ono što se u cijeloj priči nikako ne smije zanemariti, odnos je Brune Marića s Hajdukom, koji predvodi bitku protiv HNS-a i aktualnih odnosa.

Splićani, i ne samo oni, u Mariću vide personifikaciju svega lošega što im se događa, i tu je percepciju nemoguće promijeniti. Činjenica je da je Hajduk bio više puta oštećen Marićevim suđenjem, zbog čega je na koncu i sam Marić zatražio da ga se više ne delegira na njihove utakmice.

Nedavno je pretučen u restoranu u Stobreču od skupine navijača Hajduka, tako da je teško i povjerovati da bi Marić mogao biti rješenje za poziciju novog prvog čovjeka sudačke organizacije. No kad je u pitanju HNS, sve je moguće...

Idi na 24sata

Komentari 121

  • SingericaQ 04.03.2017.

    Mamić je odavno preuzeo apsolutnu vlast u Dinamu, velika večina igrača Dinama mora imati managera iz Mamićevog miljea (Kramarić je protjeran zbog toga). Nakon toga je preuzeo i HNS postavljanjem svojih vojnika (Vrbanović, Šuker i na kraju Čačić) te apsurdu nema kraja. Na čelu sudačke organizacije je sada njegov vojnik. Rezultat svega: Mamić zadnjih par godina ne vrišti na suce putem medija što baca veliku sumnju na promjenu kriterija suđenja. Mamić više ne vrišti u medijima na izbornike kada ne pozovu Sammira i slične balvane u repku. Mamić je apsolutni kralj našeg nogometa. Rezultat toga je da je uništio ljubav prema nogometu cijelom puku. Ostali su samo internet tatičari.

  • Der Kοmmissar? 03.03.2017.

    loši suci

  • tko nije lud nije normalan 03.03.2017.

    Ma nećeš razbojniče

Komentiraj...
Vidi sve komentare