To je to što me zanima!

Novi šok za Čačića: I Subašić je otpao za Finsku i Ukrajinu?

GLEŽANJ Prema mišljenju Borisa Nemeca, dugogodišnjeg liječnika reprezentacije, Subašić neće konkurirati za utakmice protiv Finske u Osijeku (6. listopada) i Ukrajine u Kijevu tri dana kasnije
Vidi originalni članak

Nakon vijesti o ozljedi Matea Kovačića, koji će zbog rupture tetive mišića biti van terena i do dva mjeseca, stiže nova loša vijest za Antu Čačića. Prvi golman reprezentacije Danijel Subašić ozlijedio je gležanj, pauzirat će dva do tri tjedna.

Subašić nije bio ni u zapisniku utakmice njegovog Monaca i Leipziga u Ligi prvaka, mislilo se zbog lakše ozljede, ali stvari su ipak nešto ozbiljnije. Prema mišljenju dr. Borisa Nemeca, dugogodišnjeg liječnika reprezentacije, Subašić neće konkurirati za utakmice protiv Finske u Osijeku (6. listopada) i Ukrajine u Kijevu tri dana kasnije, dvije utakmice koje bi mogle biti ključne za naš odlazak na SP.

Čačić tako protiv Finske neće moći računati na ozlijeđene Matea Kovačića, Danijela Subašića i Milana Badelja koji ima kartone.

I dok to i nije tragedija protiv Finaca s kojima ipak reprezentacija našega kova ne bi smjela imati problema, stvari se mijenjaju za Kijev i Ukrajinu, što bi mogla biti ključna utakmica za Hrvatsku, a pehovi stižu jedan za drugim...

Idi na 24sata

Komentari 63

  • blokirani_lovac 15.09.2017.

    Sad nek se trener pokaze.

  • hrvoje123456 15.09.2017.

    Pa svaka reprezentacija ima vise od jednog golmana, nedaj boze da je Subasic jedini pa se recimo ozljedi u Rusiji ( Ako uopce odemo ), i sta cemo onda ?

  • Exterminator 15.09.2017.

    Bogami uopće me ne čudi razvoj situacije , još za koji tjedan otpasti će još poneki prvotimci a posebno se nadam da će jedan od njih biti Rakitić...Već unaprijed imam u glavi kako će izgledati Čaciceva presica nakon Ukrajine " sve ste vidjeli imali smo peh ......."

Komentiraj...
Vidi sve komentare