To je to što me zanima!

Novi strašan sudar Webbera: Zaletio se u ogradu s 300 km/h

Australac se na brzom i opasnom završnom dijelu kruga na brazilskom Interlagosu 'dodirnuo' s Mateom Cressonijem u Ferrariju te se zabio u ogradu pri velikoj brzini...
Vidi originalni članak

Nakon što se umirovio iz cirkusa oktana Formule 1 Mark Webber nastavio je vožnje u WEC prvenstvu izdržljivosti gdje je doživio tešku nesreću, no srećom posljednje vijesti govore kako je zdravstveno stanje 38-godišnjeg Australca dobro. 

Obnovljeni brazilski Interlagos ponovno nije bio 'gostoljubiv' za Webera koji je i u bolidima Formule 1 na istoj stazi imao težak sudar. Australac se na brzom i opasnom završnom dijelu kruga 'dodirnuo' s Mateom Cressonijem u Ferrariju te se zabio u ogradu pri brzini od 300 km/h

Webberov Porsche se nakon nesreće zapalio, no djelatnici na stazi su na vrijeme uspjeli ugasiti vatru, a Webber je ubrzo iznesen na nosilima. Posljednje informacije govore kako će nekadašnji vozač Red Bulla ipak proći bez težih i trajnih ozljeda. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Sin_G 10.12.2014.

    Ayrton Senna da Silva neponovljivi i istinski vozač......

  • hende007 08.12.2014.

    Srećom pa su ovi auti napravljeni tako da pružaju sigurnost čak i pri ovakvim sudarima.

  • hattrick 01.12.2014.

    Ja sam se sa 110 zabija u new jersey (zastitni zid) to je najodvratniji osjecaj koji sam ikad dozivija!nesto neopisivo ,cili zivot mi je proletija kroz glavu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare