To je to što me zanima!

Pogledajte video: Pucanjem u zrak policija otjerala huligane

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nekoliko desetaka navijača Šibenika okupilo se u Zadru uoči večerašnje utakmice, a napala ih je skupina maskiranih domaćih navijača koji su imali palice i kamenje
Vidi originalni članak

Večerašnja košarkaška utakmica između Zadra i Šibenika još je jednom poslužila kao povod za sukobe navijača jednog i drugog kluba koje 'krasi' dugogodišnja netrpeljivost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Branimirovoj obali u Zadru u utorak oko 15 sati zrakom su letjele sjekire , šipke , boce i kamenje . Policija je ipak uspjela spriječiti sukob većih razmjera između navijača zadarskog Tornada i šibenskih Funcuta . Šibenčani su, kako kažu svjedoci, bili u kafiću na obali kada su odjednom banuli domaći dečki i krenuli u obračun s njima. Bila je to "borbena" uvertira pred košarkašku utakmicu Zadra i Šibenika na Višnjiku . Srećom nitko nije zatražio liječničku pomoć jer je policija bila za nekoliko sekunda na poprištu.

Gađali i policajce

- Prema prvim informacijama, u kafiću na obali nalazilo se nekoliko desetaka navijača gostujućeg košarkaškog kluba iz Šibenika, koje je pokušala napasti grupa navijača iz Zadra. Policijski službenici koji su se tamo zatekli i stali između suprotstavljenih strana, u jednom trenutku su, s ciljem odbijanja napada i zaštite života ljudi, ispalili više hitaca u zrak iz službenog oružja - stoji u policijskom priopćenju .

Kako se neslužbeno doznaje napadači su u jednom trenutku kamenjem i drugim predmetima počeli gađati i policajce. Ubrzo su se razbježali , pa policija traga za njima.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • kruskeijabuke 29.04.2015.

    Samo tri rijeci za kazati: DE BI LI !!!!!

  • 84sa 29.04.2015.

    uvodjenje vojnog roka bar na 3 mjeseca sa kopanjem rovova min 3 mjeseca!

  • dokoza 29.04.2015.

    ti sve skupa nisu navijači nego đaneri, probisvijeti i ljudski ološ.. živo me zanima - je li itko od ovih radi i ne živi sa mamom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare