To je to što me zanima!

Novi talijanski prvoligaš želi I. Santinija: Već je poslao ponudu

Čelnici Crotonea već su poslali sužbenu ponudu Standardu koja iznosi 1,5 milijuna eura za jednogodišnju posudbu. U ugovoru bi bila klauzula po kojoj bi Crotone imao pravo otkupa
Vidi originalni članak

Hrvatski napadač Ivan Santini (27) želja je čelnika novog talijanskog prvoligaša Crotonea. Naš trener Ivan Jurić uveo je Crotone u prvu ligu s prilično prosječnom momčadi da bi zatim preuzeo Genou. 

Kao što to inače biva, novopečeni prvoligaš želi se pojačati kako bi barem izborio ostanak u elitnom rangu. U tom pogledu naumili su dovesti Santinija iz Standard Liegea. Bivši napadač Intera i Zadra briljira u belgijskoj ligi već neko vrijeme, a ako dođe do transfera u Crotoneu će zamijeniti drugog hrvatskog napadača Antu Budimira, koji je prešao u Genoinog gradskog rivala Sampdoriju.

Čelnici Crotonea već su poslali sužbenu ponudu Standardu koja iznosi 1,5 milijuna eura za jednogodišnju posudbu. U ugovoru bi bila klauzula po kojoj bi Crotone imao pravo otkupa hrvatskog napadača na kraju sezone.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MH08 02.08.2016.

    CROtone...nakon nasih klubova najhrvatskiji klub na svijetu :):):)

  • RobertC 01.08.2016.

    Bitno da ga naši jazavci nisu ni na prijateljsku, recimo protiv madjarske zvali (na klupi 2 ozljedjena igraca i golman)

  • komentator__Luka 01.08.2016.

    koliko se sjećam on je htio igrati za francusku ali su ga odkantali pa se malo sjetio da bi mogao igrat za hrvatsku..nije on nikakav hrvatski napadač nego nesuđeni francuski

Komentiraj...
Vidi sve komentare