To je to što me zanima!

Novi udarac za Gvardiola. Zbog ozljede propustio bitan sudar

Gvardiol nije bio u zapisniku, a iz kluba su priopćili da "ima problema s mišićem". Ranije je i Bayern potvrdio da se ozlijedio Josip Stanišić
Vidi originalni članak

Prije samo četiri dana hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (21) dobio je izravni crveni karton u polufinalnom dvoboju njemačkog kupa s Freiburgom zbog kojeg je zaradio suspenziju od dvije utakmice i zbog kojeg će propustiti finale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A zatim je doživio novi problem. Izgleda da je na toj utakmici, ili na jednom od treninga u međuvremenu, zadobio ozljedu jer je u subotu propustio prvenstveni ogled 31. kola Bundeslige. Leipzig je opet igrao s Freiburgom, ponovno na gostovanju, no ovoga puta slavio je s manje uvjerljivih 1-0 (5-1 u kupu) i stigao do važna tri boda u borbi za Ligu prvaka.

Gvardiol nije bio u zapisniku za bitno gostovanje, a iz kluba su šturo priopćili da "ima problema s mišićem". Detaljnijih informacija za sada nema.

I Stanišić ozlijeđen

Desni bek Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije Josip Stanišić (23) istegnuo je mišić lijevog aduktora. Trener Bayerna Thomas Tuchel otkrio je da bi se hrvatski reprezentativac trebao vratiti za dva tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lollol23 06.05.2023.

    Ajde bogati dobio udarac i šta sad, pravit ćemo dramu što nije igrao 1 utakmicu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare