To je to što me zanima!

Novi udarac za Hajduk! Sad je i Nižić otpao za uzvrat u Sofiji...

Nakon što je ostao bez dvojice golmana, Hajduk na uzvratnu utakmicu 2. pretkola Europske lige putuje i bez kapetana Zorana Nižića, koji je otpao u zadnji čas zbog visoke temperature
Vidi originalni članak

Hajduk u četvrtak u 18 sati brani 1-0 s Poljuda protiv bugarske Slavije u uvratu drugog pretkola Europske lige. Hajdukovci su odradili zadnji trening uoči puta u Bugarsku, a u posljednji trenutak otpao je kapetan Zoran Nižić, koji je dobio visoku temperaturu. 

To je novi veliki udarac za Hajduk, kojem su se ozlijedila dva golmana, Josip Posavec i Tomislav Duka, koji je slomio ruku u Osijeku i neće ga biti tri mjeseca. Na gol će u Sofiji mladi i neiskusni Marin Ljubić, koji je u Gradskom vrtu primio dva gola. 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • kakogod 02.08.2018.

    Bit će šta bude. Vjerujem u prolaz i bolju igru u sljedećim utakmicama... Inače, najveći, najslavniji i najpopularniji hrvatski nogometni klub prešao je brojku od 35.000 članova za 2018. godinu. Trenutno nas je 35.081...

  • xyz 01.08.2018.

    Temperaturom pojacao hajduk

  • egzekutor još jači 01.08.2018.

    Ma lako za ovu utakmicu....bitno je da se Nižić oporavi i bude spreman za kvalifikacije za EP na jesen....ako se Lovren ili Vida ozljede, jedino ih Nižić može zmijeniti, a da se ne osjeti pad kvalitete....))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare