To je to što me zanima!

'Novi ugovor ne dolazi u obzir, Sterling odlazi iz Liverpoola...'

Nema šanse da Sterling potpiše novi ugovor s Liverpoolom. Ma mogu mu ponuditi i 900.000 funti tjedno. Ne zanima me što klub o tome misli, rekao je igračev agent
Vidi originalni članak

Posljednji igrač koji je prešao iz Liverpoola u Manchester United ili obrnuto je Phil Chisnall 1964. godine. Te godine SAD je objavio rat Sjevernom Vijetnamu, Beatlesi su hitovima pokorili svijet, Cassius Clay pobijedio je Sonnyja Listona u borbi za naslov teške kategorije, a Ford je iz tvornice izbacio prvog Mustanga.

Nakon 51 godinu moglo bi se dogoditi da ponovno dođe do izravnog prelaska igrača iz velika dva rivala. Manchester United je spreman ući u utrku s Chelseajem i Manchester Cityjem, dva kluba za koja je Sterlingov agent naglasio kako su moguća destinacija njegovog klijenta, koji je na izlaznim vratima iz Liverpoola.

- Nema šanse da Sterling potpiše novi ugovor s Liverpoolom. Ma mogu mu ponuditi 900.000 funti tjedno, on neće potpisati. Ne zanima me što klub o tome misli. Na meni je da napravim sve u interesu svog klijenta - rekao je Aidy Ward, agent Raheema Sterlinga, koji će, kako stvari stoje, na ljeto napustiti Liverpool.

Sterling još ima dvije godine ugovora, ali odbija potpisati novi ugovor. Prema vijestima koje dolaze s Otoka, pitanje je dana kad će Sterling upravi reći da želi otići.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • shevchenko 22.05.2015.

    Marko pišeš gluposti, on dolazi u Arsenal malo prati strane medije.

  • lolito 22.05.2015.

    bahati mulac zasluzuje klupu..cijelu narednu sezonu...jer ionako nista nije postigao...pod utjecajem nadobudnog menadzera koji misli da je ovaj messi...ne kuzi da di god ode ce zavrsiti na klupi...ko puno njih proslih sezona,mislim na igrace koji su bili po city-u i chelsea-u..da bi na kraju zavrsili u klubovima ranga aston ville i sl...isto tako ne kuzi da mu Rodgers nije dao sansu nikad nista nebi postigao jer covjek voli mladjima davat priliku..ako ne nist onda iz nekog respekta...sad bi on klub di ce doc do trofeja a svojim zalaganjem na utakmicama debelo je doprinijeo padu liverpoola...sebican u krivim trenucima,ciste prilike ne realizira...suareza necu ni spominjati jer on je bio 80posto Liverpoola prosle sezone...tocno s e vidi da namjerno igra preko k...i sabotira...tako da bi meni on za oo trenirao s mladjima u drugoj ekipi....35milj.tj.nije neka lova za liverpool i neka mu neda gusta..imas ugovor jos 2god.pa makar ces jos jednu odigrati ali po njegovom nebi bilo...pa da vidimo kako ces se dalje razvijat i koliko ces igrat za repku i sl.

  • mediastinum 21.05.2015.

    ako se s 20 godina smatra vaznijim od kluba sta ce bit kasnije? vjerujem da je zeljan trofeja i svega toga, al u zadnje vrijeme ne daje ni on sve sto moze. ima on potencijala da bude jos bolji, al privlaci negativnu energiju sto klubu trenutno i ne treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare