To je to što me zanima!

Novi Vaha u Dinamu: Barišić (17) iz Zrinjskog postaje 'modri'

Dinamo je mladog Mostarca pratio na pripremama naše U-19 reprezentacije u Istri. Romeo Jozak, direktor omladinske škole u Maksimiru, bio je oduševljen Barišićem
Vidi originalni članak

Ivan Barišić (17), napadač Zrinjskog kojemu u Mostaru tepaju da je 'Novi Vaha' uskoro bi mogao doći u Dinamo.

Barišić je dvije sezone zaredom bio najbolji strijelac juniorskog prvenstva BiH. U dvije je godine zabio čak 54 gola, a jednako dobro igra desnom i lijevom nogom, 23 gola je zabio desnom nogom, a 22 lijevom.

Dinamo je mladog Mostarca pratio na pripremama naše U-19 reprezentacije nedavno u Istri. Romeo Jozak, direktor omladinske škole u Maksimiru, bio je oduševljen kad je vidio Barišića, koji je sad na pripremama s prvom momčadi Zrinjskog. 

Ivica Grnja, izbornik U-19 reprezentacije, među prvima je otkrio sjajne Barišićeve sposobnosti te ga je odmah pozvao u našu reprezentaciju.

Dinamo bi za Ivana mogao platiti odštetu od 200.000 eura, a još bi jednom nakon Modrića, Vrsaljka, Ćorluke... mogao dobiti igrača koji će postati svjetska klasa.

Barišića već neko vrijeme prate i skauti velikog Ajaxa iz Amsterdama, ali njegova želja je Dinamo.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Mandrake 19.01.2011.

    mala digresija, ovo na prvoj slici je Mile Pehar također mladi napadač Zrinjskog, 91. godište... a druga stvar, mali Barišić je čudo igrač, nije uopće digao nos, otac mu je trener, drži ga na zemlji totalno... malo mi je krivo ako ode, jer sad ga vode na pripreme sa Zrinjskim, radi njega su potjerali Dragičevića... volio bih ga vidjet u dresu Zrinje, ali opet s druge strane ako ode razumijem ga, Dinamo je sigurno najbolja stvar na ovim prostorima, samo majstore tako nastavi kako i dosad radiš i neće biti problema za tebe, ali vratit ćeš se ti u svoj grad i klub kad tad, vrata su ti uvijek otvorena UM! Pozdrav svima i unaprijed čestitam Dinamu i njihovim navijačima na odličnom transferu, vjerujte klanjat ćete se ovom dečku!

  • GioO 19.01.2011.

    Prijatelj mi je i dobar je igrac, ima starasn osjecaj za gol,,, btw. ovo na prvoj slici nije on

  • nogometas05 19.01.2011.

    ..Buffon ma u pravu si ti al ne bi ja nista rekao da ne znamo svi da mamin jo ima tu lovu koja je potrebna samo..sto ne zeli..

Komentiraj...
Vidi sve komentare