To je to što me zanima!

Novi život "krvnika' Dinama: Sad ima liniju prezervativa...

Igrao je za mnoge klubove, ali Dinamovi navijači najviše ga pamte po "zebrastom" dresu, faulu na Ladiću i odglumljenom penalu. Čovjek koji je izbacio Dinamo danas ima liniju prezervativa
Vidi originalni članak

Faustino Aprilla (47) igrao je za Atletico Nacional, Parmu, Palmeiras, Fluminense, ali Dinamovi navijači najviše ga pamte u dresu Newcastlea u sezoni 1997./1998. Faulirao je Ladića prije gola, a u Zagrebu je odglumio penal te izbacio Croatiju.

Danas Kolumbijac ima novi život.

Pokrenuo je liniju prezervativa "Tino" koji se prodaju u Kini.

Čak je i preporučio poseban model s njegovim "potpisom".

- Kao mali imao sam stablo guave u vrtu. Ima sjajnu aromu i preporučam vam taj okus - rekao je Asprilla, koji je u međuvremenu bio i u zatvoru jer je pucao na prolaznika koji mu je ušao na farmu.

Slikao se gol za jedan časopis, a lani je izgubio konja.

Asprilla je prijatelju posudio paradnog konja Lucasa, ali prijatelj se napio i proslijedio konja nepoznatim ljudima.

Asprilla je bio očajan zbog nestanka konja od 60.000 eura, ponudio je i nagradu, a konj je na kraju pronađen u staji u Kolumbiji na jugu zemlje.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nokšir 20.12.2016.

    došo mujo kod fate pa kaže, ajde fato da se igramo, nabavio sam nove kondome sa okusima, ja ću stavit a ti pogađaj okus, ugasiše oni svijetla a fata se uhvati posla, mujo, ovo je gorgonzola! odgovara mujo fati, čekaj fato, još nisam ni stavio

  • Delija Novoroosija 20.12.2016.

    volin kondome

  • nec.1996 20.12.2016.

    kakve veze ima nogomet sa gumicama,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare