To je to što me zanima!

Novim 'pokerom' golova kod Ingolstadta Borussia na čelu

Efikasna Borussia Dortmund visokom pobjedom na gostovanju kod Ingolstadta (4-0) preuzela je vrh prvenstvene ljestvice nakon drugog kola uz osam postignutih golova
Vidi originalni članak

Borussia Mönchengladbach, Odd pa - Ingolstadt. Dortmundska Borussia nastavila je seriju efikasnih utakmica ove sezone i zadržala prosjek od četiri gola po utakmici nakon nedjeljne utakmice drugog kola Bundeslige na Audi-Sportparku.

Novopečeni bundesligaš primio je četiri gola u posljednjih 35 minuta utakmice, pa su žuto-crni novom pobjedom 4-0 preuzeli vrh prvenstvene ljestvice ispred münchenskog Bayerna.

Ingolstadt se držao do 55. minute, a onda je proradio napad gostiju. Matthias Ginter na asistenciju Mhitarjana zabio je za 1-0, a pet minuta potom Marco Reus iz penala je zabio i drugi.

U samom finišu Borussia je postigla nova dva gola. Shinji Kagawa u 84. minuti nakon Hofmannova dodavanja podiže na 3-0, a golijadu je u prvoj minuti sudačke nadoknade zaključio Pierre-Emerick Aubameyang na dodavanje Gintera.

Treće kolo Dortmundu donosi domaću utakmicu protiv Herthe, a Ingolstadt putuje kod Augsburga.

Bundesliga, 2. kolo:

  • Borussia Dortmund - Ingolstadt 4-0 (Ginter 55', Reus 60' (pen.), Kagawa 84', Aubameyang 90+1')
Idi na 24sata

Komentari 47

  • strmi007 23.08.2015.

    razbacali se

  • Joker 🃏 23.08.2015.

    Bravo BVB, idemo ove sezone po naslov, odlično ste krenuli!

  • franz beckenbauer 23.08.2015.

    cestitam borussii...jako mi je drago da su se vratili. to moze samo cinit bayern jos jacim i boljim a samim time i citavu ligu. a kolko vidim druga borussia preuzela sindrom prve od lani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare