To je to što me zanima!

Novo čudo Austrije: Remizirala je s Njemačkom i pomogla nam!

Austrijanci su bili na pomolu još jedne senzacije, vodili su 21-16, ali u zadnjih deset minuta susreta nisu postigli gol. Iako nisu pobijedili, Austrijanci su i dalje neporaženi
Vidi originalni članak

U dvoboju 2. kola drugog kruga Europskog prvenstva rukometaši Njemačke i Austrije odigrali su u Kolnu 22-22 (11-12).

Austrijanci su bili na pomolu još jedne senzacije, vodili su s 21-16, ali potom u zadnjih deset minuta susreta nisu postigli gol. Iako nisu pobijedili, Austrijanci su i dalje neporaženi nakon što su izbacili Španjolsku, zaustavili Hrvatsku i sada Njemačku, te porazili Mađare.

Kod Nijemaca je Juri Knorr zabio šest golova, a Andreas Wolff imao 14 obrana, a kod Austrijanaca je Mikola Bilyk dao šest golova, a vratar Constantin Moestl imao čak 17 obrana.

Austrija je na ovaj način pomogla Hrvatskoj, koja je izgubila protiv Mađarske u drugoj utakmici drugog kola Europskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 6thcancer 21.01.2024.

    Austrija igra za sebe, mi ugramo za sebe. Austrija pobjeduje i ide prema polufinalu, mi gubimo i pitanje je dal cemo igrat i za 5 mjesto. Nemojte pisat gluposti.

  • humels 21.01.2024.

    Nema tu nikakvih kombinacija, Austrija sa gosp.Pajovičem je zaslužila i polufinale,i nisam uopće za nikakve kombinacije.Mi smo u rukometu dno dna,i zasluženo neka se poberu i odma doma.

  • kiki001 21.01.2024.

    ajde odite doma i ne mlatite a mezda ovako mozda onako. niste pobjedili i doma

Komentiraj...
Vidi sve komentare