To je to što me zanima!

Novo divljanje Fellainija: Bez razloga je izlaktario A. Szalaija

Za vrijeme jučerašnje utakmice između Belgije i Mađarske opet se počeo glupirati. Pri rezultatu 4-0 za njegovu Belgiju, laktario se u duelu protiv mađarskog napadača Szalaija
Vidi originalni članak

Svaki čovjek ima svoje rituale, to je sasvim prirodno. Neki su javnosti neprimjereni poput odvratnih poteza Joachima Lowa, a neki su jednostavno prljavi igrači koji ne štede protivnika. Gubio ili vodio na utakmici, belgijski veznjak Marouane Fellaini (28) ima potrebu raditi bespotrebne i ružne faulove.

Prije nešto više od mjesec dana laktom je udario Leicesterovog stopera Roberta Hutha jer ga je ovaj malo počupao za bujnu kosu. On se nije smatrao krivim:

- U ovom slučaju, nisam zaslužio kaznu. Huth me uhvatio za kosu, toliko da me zabolio vrat. Morao sam reagirat, to je normalno. Da mi se to opet dogodi, ja bih reagirao jednako. Ma dajte, pa i vi bi tako uradili, rekao je igrač Manchester Uniteda.

Za vrijeme jučerašnje utakmice između Belgije i Mađarske opet se počeo glupirati. Pri rezultatu 4-0 za njegovu reprezentaciju, laktario se u duelu protiv mađarskog napadača Adama Szalaija koji mu je to zamjerio, što je sasvim opravdana reakcija. Doista, ima li potrebe za ovim?

Idi na 24sata

Komentari 6

  • BDC 27.06.2016.

    Afrika!

  • nikluk20 27.06.2016.

    obrijati ga na ćelavo ....sigurno je klempav :P

  • Alien 27.06.2016.

    Samo mu treba približit upaljač do frizure i planuo bi ko suha jelka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare