To je to što me zanima!

Novo natjecanje: Osnovan je klupski Kup Dražena Petrovića

Radi o jedinstvenom sustavu natjecanja, koji do sada nije primjenjivan nigdje u svijetu i koji će doprinijeti razvoju mladih, kazao je inicijator projekta Željko Došen
Vidi originalni članak

Uz blagoslov mame Biserke Petrović i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića predstavljen je novi košarkaški projekt koji će uskoro i zaživjeti. Klupski košarkaški Kup - Dražen Petrović inicirao je i pokrenuo Željko Došen uz podršku HOO-a i HKS-a u nadi da će klubovi više okretati mlađim naraštajima. 

Dva ili četiri kluba koji skupe najviše bodova u prvenstvima (mlađi kadeti, kadeti, juniori, seniori) naći će se u Draženovu domu i u tri međusobne utakmice odrediti klub koji je najbolji u Hrvatskoj. 

- Radi o jedinstvenom sustavu natjecanja, koji do sada nije primjenjivan nigdje u svijetu i za koji vjerujemo da će doprinijeti razvoju košarkaškog sporta u Hrvatskoj - kazao je Došen. 

Prvi klupski Kup trebao bi se održati u rujnu, a ako financijska sredstva dozvole mogao bi se igrati i Final Four. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • naijan 19.04.2011.

    Mislim da je ovo odlična ideja, samo neznam koliko će biti provodiva? Prvenstveno mislim na natjecanja mlađih kategorija koja sad treba dignuti na malo veću razinu i bojim se da se neki klubovi ne polakome pa krenu u razne malverzacije tipa "prekucavanja " godišta, itd.. T reba razraditi sistem bodovanja određene kategorije i ponavljam, jako dobra ideja, svaka čast onome ko se sjetio.

  • braanee 19.04.2011.

    da si ti ziv hrvatska bi bila prvak svijeta, a ne srbija, znam da bi ti u finalu protiv njih zabio +60koseva il protiv amera

  • berislae_1 19.04.2011.

    Najveći od najvećih...jedan je Dražen..

Komentiraj...
Vidi sve komentare