To je to što me zanima!

Novoj ostaju prijateljske i cijele kvalifikacije, HRT-u Euro i SP

HRT je otkupio prava za Europsko prvenstvo, a već otprije prava za SP 2022. godine. Prijateljske utakmice prije Eura i kvalifikacije za iduće Svjetsko prvenstvo bit će na Novoj TV
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić prije Eura 2020. godine želi jake protivnike, a te utakmice Hrvatske gledat ćemo na Novoj TV. Dakle, televizija koja je prenosila Ligu nacija, kvalifikacije za Europsko prvenstvo prenosit će i prijateljske utakmice prije Eura.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Euro 2020. godine bit će na HRT-u. Javna televizija prenosit će i sutrašnji ždrijeb za Euro, a i Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Još je prije HRT otkupio prava za natjecanja u Kataru.

Dakle, iduća dva velika natjecanja gledat ćemo na HRT-u, prijateljske utakmice, iduće izdanje Lige nacija i kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo na Novoj TV.

I ŽDRIJEB U SUBOTU NA HRT-u HTV je potvrdio: Vratili smo 'vatrene', prenosit ćemo Euro!

Već smo prošlog tjedna najavili da bi HRT mogao otkupiti prava za Euro, a potvrda je došla jučer. Prava za Euro 2020. godine imao je Sportklub, a prodao ih je javnoj televiziji. 

- Cijena je bila na razini ponuđene 2017. godine, a to je poslovna tajna - izjavio je u četvrtak prvi čovjek javne televizije Kazimir Bačić.

Dakle, ponuda HRT-a 2017. za cijeli paket koji uključuje Ligu nacija 2018/19. i 2020/21., kvalifikacije za Euro 2020., završni turnir Eura i kvalifikacije Svjetsko prvenstvo 2022. nije zadovoljila Uefu, a sad su za isti iznos otkupili samo završni turnir Eura, odnosno 51 utakmicu.

Gdje gledati Hrvatsku:

  • prijateljske utakmice - Nova TV
  • Euro 2020. - HRT
  • Liga nacija - Nova TV
  • kvalifikacije za SP 2022. - Nova TV
  • SP 2022. - HRT
Idi na 24sata

Komentari 29

  • mentalist1 29.11.2019.

    Nova tv je dosad daleko najgora tv stanica koja je ikad prenosila sport na ovim prostorima. Reklame i samo reklame, a izmedu ubace par minuta emisije, pa reklame do pocetka poluvremena, ili se vrate kad se vec pocelo igrati. Cak je mislim da se zove srce tv ili tako nesto imalo bolji sportski prijenos dok su ilegalno streamali formulu 1.

  • Nije mi lako 29.11.2019.

    Vratite Dragu Cosica molim vas ko Boga

  • mestar 29.11.2019.

    HRTV sluzi politicarima za uhljebljenje svojih apartcika i sirenje svoje propagande tako rade sve drzave, ali tocno se zna tko sto radi i kolko zaraduje ne nestanu tek kupljene specijalne kamere u uredenim drzavama a da nitko nezna tko ih je preprodao i dobro zaradio isto tako sve ostalo kao ulaznice i putovanje cirkus karavana po svijetu na racun poreznih obveznika. Taj sin bivseg partijskog diplomata lj. milic je obisao citavu kuglu zemaljsku snimajuc bezvezene stvari na racun drzave isto kao i njegovi bioloski apartcici prije.Tako isto ostali apartcici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare