To je to što me zanima!

Novu curu Ronaldo je odlučio osvojiti - nalakiranim noktima?

Osim što na raspolaganju ima milijune, svjetsku reputaciju i (budimo realni i priznajmo) fantastičan izgled kao jake adute, 'iskreirao' je dodatnu ideju kako osvojiti Cassi
Vidi originalni članak

Muškarci, baš kao i žene, znaju ispasti neshvaćeni. Pogotovo kad je riječ o osvajanju suprotnog spola. Običnim smrtnicima ponekad je potrebno stotinu načina, pa na kraju ne bude ništa. Često propadaju razne kreativne ideje...

Ali, ako ste Cristiano Ronaldo, možete pomicati granice. Bezbolno pa čak i ako nalakirate nokte na nogama. Ipak ste dvostruki prvak Europe u samo dva mjeseca (Euro i LP). 

Svježa je vijest kako ima novu djevojku, fitness model Cassi Davis, vlasnicu jedne od najboljih 'pozadina' u svijetu poznatih. Nije Portugalac lud, jasno je to poslije sljedećih fotki na Instagramu.

A kako ju je osvojio? 

Pa, osim što na raspolaganju ima milijune, svjetsku reputaciju i (budimo realni i priznajmo) fantastičan izgled kao jake adute, 'iskreirao' je dodatnu ideju kako osvojiti Cassi. Možda je seks bomba iz kategorije 'hard to get' čak i za jednog zavodnika poput Ronalda, pa je morao - nalakirati nokte.

Ako nju to pali, tko je Ronaldo da se usprotivi... Samo bacite pogled ponovo na nju.

Isplati li se nalakirati nokte zbog Cassi? Razmislite više puta.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • sol 02.08.2016.

    nemoze nadoknaditi ljubavni misic::::))))))))))

  • josipfizičar 02.08.2016.

    Joooooojjj koja koka jebote.......ma tooooooo Ronaldo careeeeee.....izbuši je skroz naskroz!!!!

  • lorna1989 02.08.2016.

    Butra uzas, lik je homoseksualac, to je javna tajna neznam zasto vise ne prizna, a ne placa neke jadne sponze da se naslikavaju s njim pa novinare da to objave s vremena na vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare